Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yardım edinnn
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall
Üye
Konu Sahibi
yardım edinnn
akadaşlar oyun tema gibi linklerii nasıl yüklüyoruz yapamıyrum yardım edermsniz
Arkadaşım öncelikle konuyuyu site hakkınnda bölümüne açmalısın onun için dosya ekleme yetkiniz olmalı daha çok paylaşım yaparak bu yetkiyi negative den isteyebilirsiniz
Arkadaşım öncelikle konuyuyu site hakkınnda bölümüne açmalısın onun için dosya ekleme yetkiniz olmalı daha çok paylaşım yaparak bu yetkiyi negative den isteyebilirsiniz
Eklenti yetkisine ihtiyacının olmadığını düşünecektir bir süre
Rapidshare gibi upload siteleri ile şimdilik paylasimlarını yap eğer paylasimların çok olur ve buna ihtiyacının olduğu düşünülürse bu yetkiyi alırsın
Eklenti yetkisine ihtiyacının olmadığını düşünecektir bir süre
Rapidshare gibi upload siteleri ile şimdilik paylasimlarını yap eğer paylasimların çok olur ve buna ihtiyacının olduğu düşünülürse bu yetkiyi alırsın
nasıl yapacam bilmiyorum ki ayrıca adminlere nasıl ulaşabilirim
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Site hakkında bölümünde Maxicep kullanma klavuzu adlı bir konu var en üstte duruyor bölümde oraya gir resimli anlatımı var ordan bakabilirsin Link atabilsem atacağım ama cepten giriyorum
AKATLI
Üye
ya dosyaları rapid gibi sitelere upload et sonra linki buraya koy
Catty
Emekli Yönetici
Bir kişi açıklamış, neden peş peşe açıklama geliyor ki...
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Bir kişi özel eklentiyi açıkladı ama arkadaş özel eklenti olmasa bile nasıl paylaşım yapacağını bilmediği için ben de upload yapmayı açıkladım Farklı şeyler (Different)