Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yardım edin !!!!
Sponsorlu Bağlantılar
twentyfive
Üye
Konu Sahibi
yardım edin !!!!
s.a arkadaşlar bugün babamın üzerine olan avea hattıma bi mesaj geldi mesajı GIB diye biyer göndrdi 29.04.2013 itibariyle borcunuz bulnmaktadr yazıyo ne borcu bilemedim acaba dolandrıcılık falan mı açıkcası korkuyorum bilenler yardım edebilir mi?
Web Designer
Üye
GIB (Gelir İdaresi Başkanlığı ) Borç bilgilendirme mesajı gelmiş dolandırıcılıkla alakalı değil yani.İnternetten bakabilirsin.
s.a arkadaşlar bugün babamın üzerine olan avea hattıma bi mesaj geldi mesajı GIB diye biyer göndrdi 29.04.2013 itibariyle borcunuz bulnmaktadr yazıyo ne borcu bilemedim acaba dolandrıcılık falan mı açıkcası korkuyorum bilenler yardım edebilir mi?
Korkulacak bi durum internete GIB yaz dolandırıcılık olmadığını anlarsın
twentyfive
Üye
Konu Sahibi
yazdım gelir idaresi cart curt fln yazıyodu ama hiçbr borcun olmaması lazım sadece fatura borcu var o olsa aveadan gelirdi
Web Designer
Üye
Mesajı tam yazar mısınız ne borcu olduğu yazmıyor mu
Avea borcu değil zaten internet borcu sanırım bence GIB aramalısın sormalısın ama dolandırıcılık değil bu kesin.
twentyfive
Üye
Konu Sahibi
ne borcu olduğu yazmyor
Web Designer
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bakabilirsin.Korkulacak bişe değil burdan da borç sorgulama yapabilirsin.Yani ayrıntıları öğrenebilirsin.