Yardım Edin ( Samsung Star )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dady26

Üye
    Konu Sahibi
Yardım Edin ( Samsung Star )
Telefonu alalı 2 ay oldu, ik önce şarj cihazında temasızlık başladı daha sonra koptu. Telefonda kalan batarya ile 1 gün idare ettim daha sonra kapandı. Ama sonuna kadar kullandım. Bilgisayar'a götürdüm şarj etmek için yine dolmadı, eskiden oluyordu. Hiç bir hareket olmadı ve yığın bellekte iken. Daha sonra arkadaşımdada star vardı, onun şarj aleti ile denedim yine olmadı. Daha sonra onun bataryayı soktum açıldı. Şimdi yeni batarya ve şarj aleti mi alıcam ? Bir çözümü yok mu ? Lütfen yardım edin, yeni batarya almak istemiyorum.

Burtix00

Üye
yığın bellek değilde pc studio varsa öyle bağlayarak yapabilirsin belki en azından bende öyle şarj oluyor

dady26

Üye
    Konu Sahibi
Normal şarj makinası ile şarj olmuyor ki, telefon açılmıyor ki pc studio yapayım. Lütfen yardım edin yav.

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Normalde telefon kapılıykende şarj oluyor diye biliyorum bataryanda bi sorun olmasın

dady26

Üye
    Konu Sahibi
Evet oluyor ama o zaman ekrana bir şey geliyor. Bende hiç birşey yok öyle duruyor. Bataryanın ömrü bitti desek 2 ay oldu alalaı ?

ahmetyavuz

ahmetyavuz

Üye
Şarj yuvasında sorun olabilir.. eğer şarj makinesini veya usb kablosuyla pcye bağladığın zaman şarj olmuyorsa yuvasında bir temassızlık vardır..

ekokat

ekokat

Üye
Kardes hic ugrasma ver servise gitsin

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Bencede servis en mantıklısı ver gitsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt