Yardım edin lütfennn.....!!

Sponsorlu Bağlantılar

key43

key43

Üye
    Konu Sahibi
Yardım edin lütfennn.....!!
Arkadaslar benm samsung galaxy s duos s7562 cep telefonum var. dahili hafızası az olduğu için bana yetmiyor hiç bisey yükleyemiyorum. 16 gb lık hafıza kartı aldım.(micro sd) taktım okudu.fakat uygulamaları içine atamıyorum..İnternetten arastırdım biraz root yapmak gerekiyormus galiba nasıl yapabilirim bilen biri varsa..?

- - - Eklendi - - -

o kadar gösterim var bir kiside cevap yazmamıs..

key43

key43

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar yardım edin cevap yazın nası yapabilirim..

badmus

badmus

Üye
Oncelikle telefonu rootlaman lazim. bunun icin internette arastirma yapip turkce anlatim bulabilirsin. sonra app2sd türevi programlar kullanarak uygulamalari hafiza kartina tasiyabilirsin. :oke:

key43

key43

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar bir de SD Karta Taşı Butonu çıkmıyor.Birsürü işlem yaptım.Program indirdim , Hiçbiri olmuyor..

key43

key43

Üye
    Konu Sahibi
İnternetten arastırdım biraz neredeyse herkesin SD Karta taşı butonu var ve basılmıyor. Ama benim ki başka bi boyutta bende o buton bile yok yardım lütfenn...

buzdolabım

Üye
slm:arkadaşlar ben galaxy grand ı9082 çift hatlı telefon aldım.uygulamaları sd karta taşı butonu hiç yok.galaxy s2 deki kullandığım programları sd karta taşı komutu olan butonla taşıyabiliyordum ama grand ı9082 de bu buton yok işi bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.Chazı root ladım appsd2 yi kurdum ve diyer programları denedim yinede olmuyor.

Takipçi Satın Al

Üst Alt