Yardım Edin Dolandırılmış Olabilirim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Strazburg

Üye
    Konu Sahibi
Yardım Edin Dolandırılmış Olabilirim
Arkadaşlar, dün akşam bir telefoncudan Nokia WH-102 kulaklık aldım. Normalde bu kulaklığın orjinali hiç bir yerde yoktur. Telefoncudan rica ettim bana kutudan sattı. Eve geklince kulaklığın üzerinde "MADE IN CHINA" yazıyordu. Ancak normalde "MADE IN VIETNAM" yazması gerekiyordu. Acaba kazıklanmış olabilir miyim? Ama telefoncu ban kutudan verdi ve kendimde gördüm. Kulaklık hiç açılmamış ve poşetli bir şekildeydi. Bu kulaklığın "MADE IN CHINA" üretime sahip orjinali var mıdır?

jeshogh

jeshogh

Üye
Normaldir takma kafana fabrikaları çinde oldugu için made in china yazıodur.benim telefonun kulaklıkarındada yazıo:)

Strazburg

Üye
    Konu Sahibi
Senin telefonun modeli nedir?

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Bir kuşkun varsa sor olmadı şikayet et pek sorun olcağını sanmıyorum, pahalımıydı? :D

Strazburg

Üye
    Konu Sahibi
30 TL verdim kardeş. Ama gerçekten sahte vermiş olabilir. Bütrün Nokia WH-102 kulaklığın arkasında "MADE IN VIETNAM" yazıyor. Ama adam bana kutudan sattı o nasıl oluyor?

jeshogh

jeshogh

Üye
benim telefonum 5800 su anda ama orjinal nokia bayisinden 2 sene önce aldıgım n73 kulaklıgında bile made in china yazıor arkadasım yani normaldir kulaklıkta bir sorun yoksa takma kafana sonuçta kulaklık :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt