Yardım Edin Cihazı Hayata Döndürelim Lütfen.. SORUN ÇÖZÜLDÜ TEŞEKKÜRLER :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
Yardım Edin Cihazı Hayata Döndürelim Lütfen.. SORUN ÇÖZÜLDÜ TEŞEKKÜRLER :)
Arkadaşlar 603 e ilk dfa flash atcktım çöktü :( fp1 yuklemstm cok kasıyodu bir suru ıvır zıvır vardı flash atim dedm cihaz hayata küstü yav :( telefna şöyle bsi oldu açma tusuna basnca titryo nokia yazısı gelyor 10 saniye snra kapanp bdaha nokia yazısı gelyo dvamlı aynı olayı tekrarlıyor. Navifirmdn dosyaları indryorum snra product klasorunun icine rm-779 dye klasor acıp icine atyorum ole baslyorum flasa dogrumu yapyorum acaba b4 yardm edn de kurtaralm su cihazı en bastan yapalm lutfn.

R.A.M

R.A.M

Üye
Nokia suite programından dene.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hafıza kartını çıkar ôyle bir aç teli

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
malsf ikisde olmuyor usb taknca cihaz acılyo snra yukarıki mesajda yazdgm oluyor nokia suite alglamıyor. Hafıza kartnı cıkarp flash atmayı dnedm yapamadm. Buyuk ihtmal yanlş yaptm flashı arkadaslar. Çöktü ya hani dead flash mı gerekiyor ?

R.A.M

R.A.M

Üye
Anakartta kitlenmiş olabilir

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
korkutma kards beni :( garantilik olsa para alrlarmı bndn ?

R.A.M

R.A.M

Üye
Alırlar galiba sen yinede güncellerken böyle oldu flan yaz kutusunun yanına belki bedava düzeltirler anlarlarsa anakart değişir galiba.

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
tekrar dead flash yada nrmal flash atsak teamwieverdn bi arkadas flan olmazmı ya ?

R.A.M

R.A.M

Üye
Nokia suite programı telefonu tanıyomu?

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
tanımıyorda phoenix tanıyor

R.A.M

R.A.M

Üye
özelden gönderdim o siteden yararlan internetten orjinal yazılımını bularsan phoenix yardımıyla atabilirsin

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...k-coken-cihaz-kurtarma-n8-icindir-523312.html

Bu konudan Dead Flash'ı kolaylıkla öğrenip kendin kurtarabilirsin.
Birkaç gün önce ben de CFW yaparken telefonumu göçerttim.
Meğer "core kilidini açmadan" cfw'yi flashladığım için oluyormuş.

Konudaki videoda dead flashın nasıl yapılacağı anlatılmış.
Navifirmden kendi orjinal yazılımını indirip, konuda anlatıldığı gibi dead flash atarak telefonunu sıfır gibi yapabilirsin.

jdmsaint

jdmsaint

Üye
garantiden bu kadar korkmayın.Zamanında ben 5800 ın dokunmatk ve ön çerçeveyi değştirtmiştim.d

AsaRTy

AsaRTy

Üye
Dead Flashla Çözülür Garantiye Gerek Bile Yok.

u_cosar

u_cosar

Üye
şimdi telefonuna bir önceki versiyonu yüklemeyi çalışıyor olmayasın buna dikkat et!!!

ANIL

ANIL

Admin
Kardeşim yapamadıysan yardımcı olayım..

Febris

Febris

Üye
Navifirmden FP1 dosyalarını indir tekrar flashla korkulacak bişey yok.

Emre-45

Emre-45

Üye
Ne kadar bilgisiz insan varsa arkadaşa yardım etmeye çalışmış madem bilmiyorsunuz niye yardım etmeye çalışıyorsunuz. Anakartlık falan birşey yok death flash at düzelir.

• Beğen
Tepkiler: hizan
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
teamdan yardım ederim kardeşim hallederiz pm at korkma.

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
hepinize teşekkr ediyorum şmdi bi abiyle teamviewerdan yapmaya çalışıcağız olunca haber veririm olmazsa yaparız bişeyler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt