Yardım Edin Bana Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Darkmayne

Darkmayne

Üye
    Konu Sahibi
Yardım Edin Bana Lütfen
Ben matematikten dönem ödevi aldım konuya bakın asıl;matematikle futbol ve matematik tenis ilişkisi?!?!?!Bana biraz yardım edin futbolun içindeki matematiksel aklınıza gelen herşeyi yazın da yapıym şu ödevi hadi yardımları bekliyorum...

turgay89

turgay89

Üye
kardes biliorum kızgın umutsuz ve dertlisin ama zuhahahahaha dan baska bisey diemiyecem..

Allah kolaylık versin..

mAd_girL

mAd_girL

Üye
mesela futboldaki puan sistemi matematiksel.. mesela bir takımın macı kazanabilme olasılığı matematiksel sonraaaa sonra bak permutasyon kombinasyon konularında cok soru var bulabilirsem araştırayım yazayım mac hakkında işte bi takımın kaç türlü kazanabilir gibi permütasyonda bunlar olur mu yoksa cok mu sacmaladım ehuee..

bak araştırdım ve buldum :b soru:süper ligdeki bir futbol takımının 4 maçı kaç farklı şekilde biter _?

ya bu tür şeyler olur mu ona göre söylede boş yere kitap karıştırmayım

keano

Üye
futbol ve teniste matematik, bence mat hocanin senin arastirmani istedigi "Game Theory" olabilir, bu bi topluluktaki davranis bicimlerini olasiliklari vs inceleyen bisey. Google arastir biraz. gerci bu lise icin felan oldukca agir bi konu, herhangi bi spor dalinda mesela oyuncunun performansi'nin bi grafigi cizilebilir, yav spor zaten hep fizik kurallari ve bunlari uygulamak icin arac matematik... bence sana tipi$ tipi$ kutuphane yolu gozukuyo.....

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
cok basit
matematik olmasa
takimlarin kazandigi puanlar toplanamazdi ve
teniste oyuncularin aldigi sayilar toplanamazdi

yada aceraj hesabi yapilamazdi
gol kralligi olmazdi
bunun gibi vs vs

crows

crows

Üye
sana bu ödevi veren hocana maxicep üyelerinden selam söyle nasıl soru bu ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt