Yardım Edin.....660o Hafıza Kartı Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

halodayı

Üye
    Konu Sahibi
Yardım Edin.....660o Hafıza Kartı Sorunu
ben card readerla hafıza kartına program indirdim mp3 indirdim ama cep tlfonun da gözükmüyo ne yapa bilirim..????????????

Shadowman07

Shadowman07

Üye
bi file explorer prog yukleyerek dosyalara ulaşabilirsin..

halodayı

Üye
    Konu Sahibi
oda gözükmüyo tlfonda

halodayı

Üye
    Konu Sahibi
yardım eden yokmu??

SALVADORE

SALVADORE

Üye
yükledigin dosyayı yöneticiden silip tekrar yükleme yapsan bendede aynı sorun olduydu bir şekilde hallettiydim ama nasıl hallettigimi unuttum

halodayı

Üye
    Konu Sahibi
yaw olmuyo benim kart mı bozuk acaba

nxm

Üye
bence hafıza kartına format at eger yıne aynı sekılde yapıyrsa hafıza kartını aldgın yere gıt bndede aynı sorun olmstu ama hfıza krtım garantılı oldugu ıcın yerıne yenısını verdıler...

perfectlover

Üye
File explorer programını kurdun mu? Kurduysan hafıza kartına mı kurdun? O da mı gözükmüyor? Öyleyse senin kartta bir problem var ama bu durumda kart okuyucu ile dosyaları nasıl karta gönderdin. Bu işlemi yaparken hafıza kartını manyetik bir alan içerisinde bıraktın mı? (Mesela hoparlörlerin yanında).

bilgesamet

bilgesamet

Üye
format et ve olmazsa kart bozuktur derim...

denizyalcin

denizyalcin

Üye
fexplorer kur olmazsa *-3-arama tuşu aç telefonu ok.?

ghost_ysw

ghost_ysw

Üye
sakın hafıza kartına pc den format atuyım deme... telefondan at... diger yontemleri arkadaslar anlatmıslar zaten..

batuhanayyuzlum

Üye
bence senin tel 6600 olduğundan sen mp3codecki yükledin bu yüzden bilgisayardan yüklenen mp33ler görünmüyor ondan bence sen hiç birşey yapmadan telefonuna bi ultra mp 3 kur hem mp3 codec i kullanırsınzil sesi yapabilirsin mp3 leri hemde ultra mp3 te dinlersin mp3leri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt