Yardım edermisiniz.

Konu Sahibi
Yardım edermisiniz.
Yaşım 17 ve ben hiçbir yerde çalışmadım .bu yaz evde oturmak istemiyorum ve çalışmak istiyorum

Nasıl iş bulabilirim .parası önemsiz.

- - - Eklendi - - -

Güncel +

ümran

Üye
lokanta işi ağır olur bi manav yada market olabilir

Konu Sahibi
Olabilirde sorun bulmakta . her işi yaparımda nasıl bulucam

tanıdıkların yardımcı olur.1de gez is xeri camlarına bakarak tabiki.bu seni hedefe daha cabuk götüren 2 seçenek.kolay gelsın.

- - - Eklendi - - -

tabi sezonluk çalısıcanıda is yerıne söylemessen daha iyı olur senin icın.

Konu Sahibi
tanıdıklar çokta onlara uzağım . oturduğum şehirde akrabam yok . akrabalar olsa saniye sürmez bulmam ama işte baska sehirdeler. ben ne dicem patrona gidip eleman arıyomusunuz diyecem.? çünkü işi bilmiyorum hiç çalısmadım

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Tanıdığın yanında çalışma benim tavsiyem.
Onun dışında,bulaşıklı yerlerden uzak dur.Şayet biraz anlıyorsan part-time çalışabileceğin giyim mağazaları olabilir.Bayan reyonunda çalışma ama : )

Konu Sahibi
Ya elektirikci varda adama ne diyecem tanımaz etmez

sanayide tamirciler çırakları havada kapar ama dayana bilirsen

Konu Sahibi
Sanayi zor ya . Daha once hic calısmafım. Zaten ben onu sormuyorum işi nasıl bulcam. Tanıdık yok

_RYUK_

Üye
babana ve oradaki arkadaşlarına sor onlar ayarlarlar Adıyamanda olsaydın birşeyler ayarlardim

Tepkiler: Anıl Umut
    Konu Sahibi
Baba memur arkadaslar it kopuk benim kendim bulmam lazım

_RYUK_

Üye
daha önce bir iş deneyiminizin olmayisi isi zorlaştıriyor giyimcilere ve market lerde satış elemanı arayan yerlere bakın işleri bir nevi kolay oluyor

Konu Sahibi
Bakıp napıcam. Oto yıkama var mesela eleman aranıyor yazıyor. Ama iste ne dicemde olcak bu is

_RYUK_

Üye
git iş aradıgını söyle işi yapabileceğini kararlı olduğuna onu inandır sonuçta iş sende bitiyor

Konu Sahibi
Bir kere ayarlasam açılırımda hic calısmadıgım icin biliyorum

Tahafall

Üye
Lokantada calis bence ramazanda bahsisde cok olur

_RYUK_

Üye
korkma birşey olmaz kendine güven biraz

_RYUK_

Üye
evet burası cok sıcak ne okuyorsunuz burada

MrTech

Üye
Elektrikciye gittin diyelim bi sor kriterleri ne diye sonra sana kac yasindasin ve okuyor musun der 17-18 at sonra okumuyorum de ise gir.Cogu eleman arayan yer bu ikisini sorar.