Yardim edermisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yunus5055

yunus5055

Üye
Yarın arkadaşlarla .. Olum bak git yapacaz .. Youtübeye koyarsak link atarım size :kop2:

kunduzz01

Üye
    Konu Sahibi

şikayetci telefonuna çin işkencesı yapan arkadaş seni takip ediyor aykut dikkat et :) :ehe

onuda buraya beklerim. :çay: :kahve: ikram ederim. Buyursun gelsin. :zuhaha: (h) (bunlari telden yaziyom. Bende bir not defteri kadar kodlama var.70 sayfa kadar. ;) )

spy ghost

spy ghost

Üye
onuda buraya beklerim. :çay: :kahve: ikram ederim. Buyursun gelsin. (h) (bunlari telden yaziyom. Bende bir not defteri kadar kodlama var.70 sayfa kadar. ;) )
beni çağırmışsın geldim :zuhaha: konular: 1 hadi bunu arttırmanı beliyoruz ama kendi stilinde olsun lütfeen :ehe

- - - Eklendi - - -

şikayetci telefonuna çin işkencesı yapan arkadaş seni takip ediyor aykut dikkat et :) :ehe
sorun değil joker zaten aykut elimizin altında adam gereksizlerden çıkmıyor çıkamazki çıkamazki :d: :naughty:

kunduzz01

Üye
    Konu Sahibi
beni çağırmışsın geldim :zuhaha: konular: 1 hadi bunu arttırmanı beliyoruz ama kendi stilinde olsun lütfeen :ehe

- - - Eklendi - - -

sorun değil joker zaten aykut elimizin altında adam gereksizlerden çıkmıyor çıkamazki çıkamazki :d: :naughty:

bende baska bir yerde olamamki :) arkiler yanliz birakmiyor. Buraya misafir ediyorlar. Bari 1 :çay: ikram etseler bari :zuhaha: sen akli basinda bir beye benziyon. Su benim emektar 5110'nun isletim sistemini androide cevirirsem size 5mp kameramdan foruma bir foto eklerim. Bana yardimci olurmusun. Birde fazla konu acinca kafam karisiyor. Boyle daha iyi oluyor.seni kiricama telimi kirayim. Konuyu actim. Android destek kisminda nekadar dayanacak acaba. Bir sorun olurmu sence.

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
bende baska bir yerde olamamki :) arkiler yanliz birakmiyor. Buraya misafir ediyorlar. Bari 1 :çay: ikram etseler bari :zuhaha: sen akli basinda bir beye benziyon. Su benim emektar 5110'nun isletim sistemini androide cevirirsem size 5mp kameramdan foruma bir foto eklerim. Bana yardimci olurmusun. Birde fazla konu acinca kafam karisiyor. Boyle daha iyi oluyor.seni kiricama telimi kirayim. Konuyu actim. Android destek kisminda nekadar dayanacak acaba. Bir sorun olurmu sence.

arkadaslardan memnun degilmisin. Ne isin var orda. Gerci buraya gelicen galiba. Tabi ceza almassan.

kunduzz01

Üye
    Konu Sahibi
Metin arkadasimiza hatirlatmak icin yaziyom. 5110 olacak tamammi.

- - - Eklendi - - -

Metin arkadasimiza hatirlatmak icin yaziyom. 5110 olacak tamam mi.:)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
5110 taş devri

kunduzz01

Üye
    Konu Sahibi
Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
Hosgeldin AYKUT!!!

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
sen galiba androidcisin. Ucuz olan telefonlari hor goruyon. Gecmisi olmayanin gelecegi olmaz. 5110 olmasa tas devrindeki deden nasil iletisim kurardi.:zuhaha:

Ben işletim sistemi tutmuyorum. 5110 taş devri gibi "taş"tı :trip:

kunduzz01

Üye
    Konu Sahibi
Hort

- - - Eklendi - - -

Hort

son.kral

son.kral

Üye
aaa aykut dedikleri kişilik :hmmm

TheMadness

TheMadness

Üye
Aykut geri döndü :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt