bu hallere düştük mü![]()

adama çıgir açmasında yardımcı oluyoruz![]()

ne guzel bir geyik konusuydu. Niye gonderdiniz ki. Girgir samata eksik olmazdi.
gereksizlerde olduğumuz için devam
aykut başka yere konu açarsan başkası zımbalar söylemedi demeabi bu aykut ya aykut zaten symbian virüsü resmen oraya gitmiş ama hangi mod taşıdıysa buraya vermiş acaba aykuttan haberleri yok ta mı böyle yapıyorlarTam aykut geldi derken![]()
senin büyük büyük büyük deden![]()
- - - Eklendi - - -
bak arkadaşım kamera kalitesi arttırma diye googlede ara önüne büyük ihtimal bir yabancı sitenin şeyleri çıkar veya buranin orda c klasöründe bir yerlere txt dosyası atarak birşeyler yapıyordu şahsen denemedim ama bul belki işine yarar
Gidisim suskun olmustu ama donusum muhtesem olacak. Sizce konum nasildi. Herkeze slm. ikinci konum nur tarafindan copu boyladi.
kunduz gereksizlerdesin biraz sabır sonuselam millet nerden anladin. Ben onun torunun torunuyum. buyuk ustat ne demis.Gidisim suskun olmustu ama donusum muhtesem olacak. Sizce konum nasildi. Herkeze slm. ikinci konum nur tarafindan copu boyladi.
![]()
sen yanaş buraya korkma görevimiz kunduzun gereksizlerden çıkartılması ardındannnn ban

Bura karışmış baya bi aykut attım ortaya kunduz patladı gitti ban yakındır kunduzum
![]()
efsane geri döndüYok be geri dönmez o bambaşkaydı özledim
o aykut yalnızefsane geri döndü

selam millet nerden anladin. Ben onun torunun torunuyum. buyuk ustat ne demis.Gidisim suskun olmustu ama donusum muhtesem olacak. Sizce konum nasildi. Herkeze slm. ikinci konum nur tarafindan copu boyladi.
![]()

Yok be geri dönmez o bambaşkaydı özledim![]()
![]()