Yardim edermisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kunduzz01

Üye
    Konu Sahibi
Yardim edermisiniz
Merhaba ikinci telim 5110'a 5mp kamera takicam. Kamerayi calistiracak bir program linki verebilirmisiniz. Simdiden herkeze tesekkurler.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Nasıl yani :hmmm

Emrgncy

Emrgncy

Üye

kunduzz01

Üye
    Konu Sahibi
verdigin url yanlismi giremedim. Hata veriyor. Duzelte bilirmisin. Yanlis anlasilmasin. Ben ciddiyim

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Aykut sen misin :)

• Beğen
Tepkiler: minoo
Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Merhaba ikinci telim 5110'a 5mp kamera takicam. Kamerayi calistiracak bir program linki verebilirmisiniz. Simdiden herkeze tesekkurler.

hehehe.. Sen 5110 a 5mp kamera takarsan ozaman bende n70 e gunes enercisiyle calisan bateriya taktiracam. Zaten Turkmenistan hep gunesli bateriya sorunum olmayacak..Hangi telefonca kamerayi taktirsan banada soyle.!! Turkiyede ne boyle ustalar varya.? Aferin size.!! Nokianin egsiklerini siz doldurun..Size iyi calismalar.!!!

kunduzz01

Üye
    Konu Sahibi
hehehe.. Sen 5110 a 5mp kamera takarsan ozaman bende n70 e gunes enercisiyle calisan bateriya taktiracam. Zaten Turkmenistan hep gunesli bateriya sorunum olmayacak..Hangi telefonca kamerayi taktirsan banada soyle.!! Turkiyede ne boyle ustalar varya.? Aferin size.!! Nokianin egsiklerini siz doldurun..Size iyi calismalar.!!!

iyi bir fikir. Kameradan sonra bakarim. Neden olmasin. 5110 on tarafta hopalloru biraz kaydiricam. Kamerayi yanina ben kondurucamda. Telin kamerayi gormesi icin yazilim (program)lazim bildiginiz bir program varmi.

lgkg300

lgkg300

Üye
verdigin url yanlismi giremedim. Hata veriyor. Duzelte bilirmisin. Yanlis anlasilmasin. Ben ciddiyim

:kop2:

---------- Eklendi @ 13:10:04 ---------- Yazıldı @ 13:09:12 ----------

:kop2:

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Arkadas sen yalnis yerde konu acmissin. Git android destek bolumine orda sana yardamci olurlar.Senin derdine ilac orda bulurlar belki.!! S60v2 lere 5mp kamera yuksek geler. Android yazlim atdir 8mp hd kamerali olursun. Burda sana kimse yardam edemez!!!

kunduzz01

Üye
    Konu Sahibi
Arkadas sen yalnis yerde konu acmissin. Git android destek bolumine orda sana yardamci olurlar.Senin derdine ilac orda bulurlar belki.!! S60v2 lere 5mp kamera yuksek geler. Android yazlim atdir 8mp hd kamerali olursun. Burda sana kimse yardam edemez!!!

burda arkiler dalga geciyor.galiba ama yinede bilen bilmeyen kendi capinda cevap veriyor.bunun icin buraya actim.ilginiz icin tesekkurler. Bide aykutu arastirdim. Benim gibi bir mucit niye dalga geciyorlar. Anlamadim. her mizahtan bir bulus cikabilir. Anlasilan bu proyu bulamicam. Pitomdan mitondan herneyse buna gore program yazabilirmisiniz.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Haklısın kardeşim severdim onu o yüzden öyle dedim yanlış anlama sakın yanlış yaptıysam kusuruma bakma böyle ortaya çıkıpta asıl bizle dalga geçen çok alınma ;)

yunus5055

yunus5055

Üye
Haklısın kardeşim severdim onu o yüzden öyle dedim yanlış anlama sakın yanlış yaptıysam kusuruma bakma böyle ortaya çıkıpta asıl bizle dalga geçen çok alınma ;)

Usta atıyon ortaya bi aykut ortalığı karıştırıyon abi bi uslu dur ya :kop:

kunduzz01

Üye
    Konu Sahibi
alinmadim zaten iyi kotu mesaj yazmalari yeter. ilgilendiklerini gosterir. Daha ufakken (okula gitmedigim zamanda) kimin aldigini unuttugum bir akrabam isikli robot oyuncagi almisti. Cocukluk iste ucuyor diye camdan firlattim kirildi. Neyse robottaki simdi led dedikleri lambalari oyuncak arabamda uygun delikler acarak saat pili , bu ledler ve birazda ince telle arabama montaladim. Kapisini kapatinca isiklari yaniyordu. Ozamanlar benim icin bu guzel bir oyuncak olmustu. Kirilan robotumu bile unutturdu. Cunku bunu ben yapmistim. Simdi daha iyileri var ama....

yunus5055

yunus5055

Üye

5 mb kamerayı aldığın telin orjinal kamera yazılımını kullanabilirsin ... Yada sıradan dene tüm kamera programlarını ... Ama olay yazılımı halletmek değil ... Bence teknik olarak tele düzgün olarak yerleştirebilmek ... Olmayacak iş değil denemek lazım tabi ...

---------- Eklendi @ 15:25:06 ---------- Yazıldı @ 15:11:23 ----------

alimadim zaten iyi kotu mesaj yazmalari yeter. ilgilendiklerini gosterir. Daha ufakken (okula gitmedigim zamanda) kimin aldigini unuttugum bir akrabam isikli robot oyuncagi almisti. Cocukluk iste ucuyor diye camdan firlattim kirildi. Neyse robottaki simdi led dedikleri lambalari oyuncak arabamda uygun delikler acarak saat pili , bu ledler ve birazda ince telle arabama montaladim. Kapisini kapatinca isiklari yaniyordu. Ozamanlar benim icin bu guzel bir oyuncak olmustu. Kirilan robotumu bile unutturdu. Cunku bunu ben yapmistim. Simdi daha iyileri var ama....

Bende hani şu ileri doğru hızlı hızlı itip bırakınca giiyzz giiyyz diye giden arabalardan vardı ... Bayada büyük birşeydi ama :) .. 4x4 hardtrock bi kamyon yani ... Onun motor kısmını komple söküp kablolu kumandalı arabanın motorunu yerleştirdim ... Sadece ileri geri gidiyordu ama motora 9 w pil , kumandada ışte normal 2x1.5 w bağladım ... Fena gidiyodu :) ... Tepesindede bi sis lambası figürlü bi yer vardı ... Orayadb bi ışık taktım .. Bide küçük anahtar ... :) geçen aylarda yiğenıme verdim hala oynuyo ...

kunduzz01

Üye
    Konu Sahibi

5 mb kamerayı aldığın telin orjinal kamera yazılımını kullanabilirsin ... Yada sıradan dene tüm kamera programlarını ... Ama olay yazılımı halletmek değil ... Bence teknik olarak tele düzgün olarak yerleştirebilmek ... Olmayacak iş değil denemek lazım tabi ...

dalgami geciyon. 5110 isletim sistemiyle 5 mp kamerali tellerin sistemi aynimi. Hadi ayni olsun 5110'a .jarlimi yoksa .sislimi (.jar veya .sis uzantili) hangi programi yuklucem.

yunus5055

yunus5055

Üye
dalgami geciyon. 5110 isletim sistemiyle 5 mp kamerali tellerin sistemi aynimi. Hadi ayni olsun 5110'a .jarlimi yoksa .sislimi (.jar veya .sis uzantili) hangi programi yuklucem.

... dediğinin mantıksız olduğunun madem farkındasin daha niye zorluyorsun ... Bi parçanın uyumlu olduğu en iyi yazılım bulunduğu telefondaki orjinal yazılımıdir .. Kameralarin bir sürü çeşidi var ... Gerekli voltaj ayarı , zamanlama ve flash entegresi vs vs herşeyin ince ince ayarı var ... Kamera işi öyle iki kablo bağlayıp çalışmaz ... Madem Hayal gücünü zorluyoruz biraz daha detaylı anlatta ona göre yardım edelim ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt