kunduzz01
Üye
-
Konu Sahibi
-
... dediğinin mantıksız olduğunun madem farkındasin daha niye zorluyorsun ... Bi parçanın uyumlu olduğu en iyi yazılım bulunduğu telefondaki orjinal yazılımıdir .. Kameralarin bir sürü çeşidi var ... Gerekli voltaj ayarı , zamanlama ve flash entegresi vs vs herşeyin ince ince ayarı var ... Kamera işi öyle iki kablo bağlayıp çalışmaz ... Madem Hayal gücünü zorluyoruz biraz daha detaylı anlatta ona göre yardım edelim ...
bende o yuzden yazilim (program) istiyorum. 5110'da kamera olayi yok. Bunun icin uygun olabilecek yani telefonla kamerayi uyum icinde calismasi icin yazilim istiyorum. Yazilim isinden anlamam. Dediklerin dogru ben nasrettin hoca misali (maya ya tutarsa...)
Şaka mı bu?
Benim yoruma diyorsan harbi ciddiyim ... Geçen gün net kotaniz kaç gösteriyor diye bi konu açtım ... birisi v3 telini söyledi diğeri iphone nin resmini koydu ...
Allah belani vermesin senin ... 5110 siyah beyaz ekranmis...
OĞLUM BAK GIT
5110 deyince aklıma 5800 tipine yakın bi tel gelmişti ...
Biri üstüme toprak atsın
5110 deyince aklıma 5800 tipine yakın bi tel gelmişti ...
Biri üstüme toprak atsın
Şaka mı bu?
kamera yazılımı dahili bir bileşendir .. Uyumlu yükleyiciyı bulsan bile şöyle bir uyarı verecektir büyük bir ihtimalle " dosya dahili bir bileşen .. Uygulama yüklenemiyor " ... Sebebi telin kendi kamera alt yazılımıyla çakışması diyebiliriz ... Dediğinin olabilmesi için v3 lerdeki gibi kendi yazılım paketini oluşturup telefona flashlaman gerek ... Cfw deniliyordu sanırım onlara ... Umarım anlatabilmısimdir ...
- - - Eklendi - - -
... 5110 unun sistemi ne bu arada ? ... V2 destek bölümündeyiz ama saolsun bazı arkadaşlar sayesinde bunu sormaya mecbur kalıyoruz ... v3 olanıda burda android olanıda ...
banada boyle geldi. Arkadaslar.
- - - Eklendi - - -
haklisin. Gercekten sistemi nedir bu 5110'nun. birde burda geyik supermis belki ondan geliyorlar. V3 veya android'e gidip bizde onlarla geyik yapalim mi ne dersin.
Sen kamerayı tak yazılımın benden
5110 nun sistemi kıytırık sistem ... Nami değer 3310 desek olayı anlarsınız sanırım ... Özellikleri aynı çünkü ... Siyah beyaz ekran ...
- - - Eklendi - - -
bendende 6 li tencere takımı ...
5110 nun sistemi kıytırık sistem ... Nami değer 3310 desek olayı anlarsınız sanırım ... Özellikleri aynı çünkü ... Siyah beyaz ekran ...
- - - Eklendi - - -
bendende 6 li tencere takımı ...
aykut kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?