Yardım Edermisiniz.. Star S5233w

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
Yardım Edermisiniz.. Star S5233w
Telefonum Samung Star S5233w - Wifili...

-telden wifi yoluyla internete girebiliyorum.. ama sadece telin kendi internet tarayıcısı giriyor...ben opera mini 5 beta yada 4.2 kullanmak istiyorum bu opera mini ile nasıl wifidan internete girerim?

- birde java stript flash gibi şeyleri var bu telin benım açık modunda.. ama internetten video izlenmiyo mesela facebookdan nasıl halledicem onu ?

Lütfen cvplarmısınız yada başklarını yönlendirirmisiniz

cevabı kesin bilenler bana ö.m atabilirmi.. çünkü okul var pcyi açamıyorum pek sık konuda silinirse gidicek cvplar :S

Hallettim Burun Bakın

Samsung-S5233W

Üye
Opera'dan Wifi ile internete girmek için .Oyunlar ve daha fazlası klasöründen 'diğer' e bas .. ''bağlantılar'' a gel .. ordan Wifi ile bağlanacağın bağlantıyı seç. Tamamdır.. Msn programlarına da bu yolla Wifi bağlanabilirsn .. Ama bende de video açılmıyor. Onu hala çözebilmiş değilim

kwnchh

kwnchh

Üye
Opera şart değil dersen onun yerine Bolt olarak derlenen Mozilla Firefox'u tavsiye ederim. Youtube erişim engeli yok ve yanı sıra Facebook'ta da istediğin şekilde video izleyebiliyorsun (en azından ben kullanıyorum,öyle biliyorum gördüğümden ötürü).

yukarıdaki iki linkten de tarayıcıyı edinebilirsiniz,güle oynaya kullanın..

qq3qq3

Üye
[ı]olmuyor wideo izlenmıyor zaten programlarıda ındıremedım[/ı]

Paranoya

Paranoya

Üye
bende operadan youtubeye giriyorum video yükleniyor diyo sonra tekrar dene diyo bidaha deniyom yine aynı yine aynı kafayo yemek üzereyim ..

cAs1905

cAs1905

Üye
bolttan videoları izleyebiliyorum ben sizde ordan bağlanın

error94

Üye
arkadaşlar pek yeri değildir ama bişey sorucam.Samsung s5233W ye göre sensörlü bi tarayıcı warmıdır youtube gibi şeyleri aççak olan kısacası bolt veya operanın sensörlüsü???:hmmm

general1453

Üye
ben giriyorum on numarada çalışıyo isteyen msn vereyim eklesin

--------------- Ekleme ---------------

[email protected] ekleyin vereyim progamları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt