yardım edenden alah razı olsun internet sorunum var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

memmet01

Üye
    Konu Sahibi
yardım edenden alah razı olsun internet sorunum var
:bye2: selamlar arkadaşlar bn samsung s5233 almak istiyorum ama 3g si yok ve örneğin arkadaşta 5800 nokia vardı o internete girince bilgisayardan girmiş gibi gösteriyordu siteleri böyle küçültme, yazıları değiştirme, işte samsung e250 nokia 6230i deki gibi mobil göstermiyordu bilgisayar gibiydi bu hangi özellikten dolayıdır sölerseniz sevinirim bn telefonumdan internete girince bilgisayar gibi göstermesini istiyorum hangi özelliğe bakmama gerekecek şimdiden saolun

KaranlıƘ Ƈoƈuq

KaranlıƘ Ƈoƈuq

Üye
wap sitelerine gir
veya opera mini yi yükle
mesela
bedawap.com a gir

memmet01

Üye
    Konu Sahibi
sorun wapa gir webe gir diil telefon internet sayfalarını bilgisayar gibi göstersin istiyorum hangi özelliği olması gerekir öyle telefonların

KaranlıƘ Ƈoƈuq

KaranlıƘ Ƈoƈuq

Üye
bilmem :bilmem:

ozanazy

ozanazy

Üye
Symbian 9.4'ler böyle gösteriyo zaten. alırken kurcala telefonu deneme yap hattını takarak görürsün nasıl açtığını

bybilal

bybilal

Üye
orjnal browserinda göstermez kardeş. Opera veya bolt kullan onda anca öyle gösterir.

memmet01

Üye
    Konu Sahibi
:tşk:saolun yani anladağım kadarılya telefon nokia5230 olcak :D d: ama symbina 9.4 le alakası yok sony ericson naite javalıdır ama neti bilgisayar gibi açıo :bann:

JayJayyy

Üye
opera mobile yüklersin bilgisayardan da iyi gösterir.

ozanazy

ozanazy

Üye
5800 kullanıyorumk orj browser gayet arkadaşın dediği gibi gösteriyo. Ben 9.4'ler böyle derken sadece 9.4'leri kastetmedim diğerlerini bilmiyorum ama 9.4 destekliyor bu şekilde bağlantıyı

testament16

testament16

Üye
:bye2: selamlar arkadaşlar bn samsung s5233 almak istiyorum ama 3g si yok ve örneğin arkadaşta 5800 nokia vardı o internete girince bilgisayardan girmiş gibi gösteriyordu siteleri böyle küçültme, yazıları değiştirme, işte samsung e250 nokia 6230i deki gibi mobil göstermiyordu bilgisayar gibiydi bu hangi özellikten dolayıdır sölerseniz sevinirim bn telefonumdan internete girince bilgisayar gibi göstermesini istiyorum hangi özelliğe bakmama gerekecek şimdiden saolun

Bence sende 5800 al. hem eglen, hemde derdin olsun :)
5800 sayesınde telefonlarla ilgili epey bilgi sahibi oluyorsun..

memmet01

Üye
    Konu Sahibi
para mı var kardeş d: neyse saolun hepiniz çok bn kaçar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt