Yardım Edecek Bir Babayiğit Aranıyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

h4ydut

Üye
    Konu Sahibi
Yardım Edecek Bir Babayiğit Aranıyor..
Nokia 6120 Telefonum yaklaşık 2-3 yıl önce yurt dışından geldi.
Pasaport kaydı yapıldı sorunsuz kullanmaktaydım şu an kendi hattımda sorunsuz olarak kullanıyorum fakat farklı hat takılınca sim kart kaydı yapılamadı diyor.
imei sorgulaması yapınca " Bu IMEI numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir" yazıyor.
Telefonculara götürdüm biri birşey yapılamaz diyor biri simlock diyor biri kart yuvasında problem vardiyor.
simlock diyene yapması için verdim yapamadı
sanırım kart yuvasıyla alakası yok ne yapmam gerekiyo.
şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim
herkeze iyi günler..

tayrebaz

Üye
bir ara pasaportla açılan telefonlar belirlediğiniz bir hatta ayarlanıyordu, yani sadece o hatla çalışıyodu ama hala öylemi bilmiyorum.

----------Eklendi @ 18:14:15 ---------- Yazıldı @ 18:12:13 ----------

benimde babam telefoncu her telefoncu anlamaz bu işten sen anlayan birine sor

h4ydut

Üye
    Konu Sahibi
gitmediğim yer kalmadı herhalde ama herkez kafasına göre bişey söylüyor ne yapacağım bilemiyorum yardım edecek kimse yok sanırım

gitmediğim yer kalmadı herhalde ama herkez kafasına göre bişey söylüyor ne yapacağım bilemiyorum yardım edecek kimse yok sanırım
Faturan elinde mi, yani telefonu aldığında verilen?
Bide opda felan imei ni verdin mi?H
Hemen cevap yaz, bu çok clddi olabilir.

mstf_l

Üye
faturan varsa ara nokia danısma hattını eger klonlama varsa faturayla actırırsın telefonu tek bir hatta kullanırsın zaten klonlama yokta yanls mesjsa(gecen yıl banada gonderdiler birsey olmadı) sorun olmaz

h4ydut

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun faturası malesef yok, Hiç Biyere İmei Vermedim. Telefon gardaş oldu Gibi Bana )

----------Eklendi @ 22:27:00 ---------- Yazıldı @ 22:25:35 ----------

mesaj banada gelmişti. mesajdan 4-5 ay sonra telefon kapandı tek hatta çalışıyo ama farklı hatta çalışmıyo

Hmm 1. Yorumdaki gibime geliyo telefon kaçak göçek olabilir. Nerden aldın??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...