Acil yardım. telefonumu kullanamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YasaK_ResiM

Üye
    Konu Sahibi
Acil yardım. telefonumu kullanamıyorum
S.A arkadaşlar, nokia n73 marka telefonumun imei nin klonlandıgı hakkında 2 ay önce sms geldi, neyse fatura vs bilgilerini üretici firmaya gönderip, onaylattım ve 0544xxxxxxx li numaramla kullanmaya kayıt yaptırdım neyse telefonumu sadece bu hat ile kullanıyordum, gecenlerde telefon hattımı numaramı degiştirmeden türkcell e gecirdim bu sabah hattım acıldı yanlız sim kartımı telefona taktıgımda sim kart kaydı yapılamadı diyor telefonu kullanamıyorum, yardımlarınız bekliyorum

pegoş

pegoş

Üye
telefon hattımı numaramı degiştirmeden türkcell e gecirdim bu sabah hattım acıldı yanlız sim kartımı telefona taktıgımda sim kart kaydı yapılamadı diyor telefonu kullanamıyorum

Numara taşıma işleminde bağlı bulunduğun ilk operatöre ait olan numarayı taşırken tüm bilgiler sadece hat ile ilgili taşıma sağlanıyor. Bu nedenle cihazınızı yeniden aynı yöntemleri kullanarak operatör değişikliğinizi yaptığınızı bildirmeniz gerekmekte...
Aksi taktirde sizin yapmış olduğunuz ilk işlem doğrudur, lakin işleminizi yapar iken numaranızı değişikliği olsa idi, yine aynı sorunu yaşayacaktınız...

Size tavsiyem en kısa süre içinde ilk yapılan işlemlerin tekrarından çok operatör değişiklik talebinizi yapmış olduğunuz gsm merkezinden bir belge alarak bu işlemi gerçekleştirmenizdir...

YasaK_ResiM

Üye
    Konu Sahibi
Tekrar dan üretici firmayla mı irtibata gecmemiz mi gerekli??*

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar sorunu hallettim bi program buldum bi şifre verdi girdip okey , teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt