Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yardım edebilir misiniz???
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nazimmutluay
Üye
Konu Sahibi
yardım edebilir misiniz???
merhaba arkadaşlar benim 6300 telefonum var telefonumu alalı 1 yıl kadar oldu . telefona kendim yazılım attım şu an telefonu garantiye yoolasam garanti kapsamına girer mi acaba onu merak ediyorum ...
Nadir
Emekli Yönetici
birşey olmaz kardeşim ..
ajanjoker
Üye
Ne yazıkki garanti kapsamı dışına atmışsın telefonunu.ama tanıdığın bir yetkili satıcı varsa el altından garantiye yollayabilir ve sorunda çıkmaz
nazimmutluay
Üye
Konu Sahibi
peki telefonu garantiye yollamak için illada aldığım yerden mi yollamam gerek başka bayilerden de yollayabilir miyim?
nerden biliyorsun garanti dışı olduğunu? garanti dışı olsaydı nokia yeni sürüm yayınlarmıydı?
ajanjoker
Üye
Eğer makinayı garantiye yoLLarSanız naSıl olduğunu anlarsınız ayrıca aLdığın yerden yollamak zorunda değilsin yetkili satıcı bayii shop tanıdığın varsa yollayabilirsin...
merhaba arkadaşlar benim 6300 telefonum var telefonumu alalı 1 yıl kadar oldu . telefona kendim yazılım attım şu an telefonu garantiye yoolasam garanti kapsamına girer mi acaba onu merak ediyorum ...