Yardım Edebilecek Var Mı??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

seko1666

Üye
    Konu Sahibi
Yardım Edebilecek Var Mı??
Arkadaşlar 5800 cep telefonu kullanıcısıyım cfw kullanıyorum. Temalarda görmüş olduğum dijital veya anolog saatler hoşuma gidiyor bu temaları telefonuma yüklediğimde saatim temadaki gibi olmuyor. bende bunun üzerine saatin swg uzantılı dosyasını buldum Carbide.ui ile temaya uyguladım ve temayı telefonuma yükledim ev ekranında saat değişmedi ancak saate girdiğimde uyguladığım saati görüyorum ama ev ekranında görünmüyor. Bu sorunu çözebilecek bir arkadaş var mı? Bu svg dosyalarını başka bir şekilde kullanabilir miyim? şimdiden yardımlarınız için teşşekkür ediyorum..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
5800 ın ev ekranı kişiselleştirilemiyor dolayısıyla saat de sabit yerinde değiştirip oraya o büyük saatleri koyabiliceğini pek zannetmiyrum kardeşim

backwater

backwater

Üye
evet 5800 ın ekranı kişiselleştirilemiyor bence boşuna uğrşma imkanın vaarsa s^3 telefonlardan birini alırsın kafana göre takılırsın :)

seko1666

Üye
    Konu Sahibi
ben bunun cfw ile alakalı olduğunu düşünmüştüm ama ben telefonuma cfw yükledikten sonra ev ekranına daha fazla içerik ekleyebiliyorum ama tema ile saati değiştiremiyorum ama nextman kardeşimizin paylaştığı http://www.maxicep.com/symbian-3-widget/taraftar-flipclock-saatler-wgz-608302.html bu saatleri ev ekranında görebiliyorum bende bu şekilde mi yapabilirim yalnızca?:hmmm bu svg dosyalarını cfw de kullansak saati değiştirebilir miyiz?:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt