Tavsiye Yardim Arkadaslar

Sponsorlu Bağlantılar

Legendejavu1

Üye
    Konu Sahibi
Yardim Arkadaslar
Merhaba arkadaslar 3 gundur sorunum var ve sizin cozebileceginizi
Umarak Maxicep ailesine katildim.Sorunum Root Browser ile ayar yaparken yanlislikla etc klasorundeki vold.fstab adli dosya silindi.Suan Telefon sd kart okumuyor.Ve telefon bellegi hasarli diye yazi geliyor.O dosyalari bulamazmiyim.O dosyayi indirecektim sd kart yok dedi indirmed Usb baglicaktim oda olmadi.Telefon bellegide gitti :( .Telefonun o dosyalari ilk gune getiremezmiyim.Fabrika ayarlarina dondum sonuc ayni :(

byAndroid

byAndroid

Üye
Sifirdan rom kur duzelebilir

• Beğen
Tepkiler: Legendejavu1

Legendejavu1

Üye
    Konu Sahibi
Nasil kurarim pek anlamiyirumda.Bu arada sd kart olmadan kurabilirmiyim

Glania95

Glania95

Üye
Sd kartsız pcden yapabilirsin derdim ama oda olmuyor diyorsun.İşler baya bi vahim gibi :/

@The Shadow bi el at kanka ?

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
byAndroid

byAndroid

Üye
Cihaz acikken pc gormuyor olabilir ama download modunda pcde samsung driverleri yukluyse kesinlikle gorur diye dusunuyorum

Glania95

Glania95

Üye
Bende öyle düşündüm ama pcden olmuyor diyince onu kast etti sandım.Evet bu fikirde aklıma geldi ama olmuyor diyince bişi demedim :)
Cihaz acikken pc gormuyor olabilir ama download modunda pcde samsung driverleri yukluyse kesinlikle gorur diye dusunuyorum

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
byAndroid

byAndroid

Üye
Cihaz trident mi [emoji15]

• Beğen
Tepkiler: Glania95
The Shadow

The Shadow

Üye
Telefonun ne olduğunu android sürümünü ve hangi romda olduğunu söylersen belki bişeyler yapabilirim eğer stock rom atmak istemiyorsan :islik Eski telefonumda sık sık yaşadığım bi sorundu benimde her zaman yanlış android sürümlerinin vold.fstab dosyalarını değiştirerek sdswap yapardım :ehe

Glania95

Glania95

Üye
Telefonun ne olduğunu android sürümünü ve hangi romda olduğunu söylersen belki bişeyler yapabilirim eğer stock rom atmak istemiyorsan :islik Eski telefonumda sık sık yaşadığım bi sorundu benimde her zaman yanlış android sürümlerinin vold.fstab dosyalarını değiştirerek sdswap yapardım :ehe

Ne dersin hayırlısı be gülüm :) Ama zaten adam da ilgilenmiyo konuyla :)

The Shadow

The Shadow

Üye
Ne dersin hayırlısı be gülüm :) Ama zaten adam da ilgilenmiyo konuyla :)
Adam bugün akşam 7 de konuyu açmış. Girememiş olabilir sonuçta hani birkaç gün geçse anlarım da biraz sabırlı olmak lazım forum ortamında ;)

Glania95

Glania95

Üye
Takipçi Satın Al

Üst Alt