Tavsiye Yardim Arkadaslar

Sponsorlu Bağlantılar

The Shadow

The Shadow

Üye
Glania95

Glania95

Üye
Lan gelip akifin esprilerini burda gelip bana kakalama :D Sanki kendisi 99 lu :D Ceza puanları kapıda tadına varırsın yakında :ehe
Kanka diğer mesajlarıma baksana hiç böyle konuşuyorum mu ?Yani seni tanıdığım için böle konuşuyorum.Ama istersen spam atabilirsin kanka benim için sıkıntı yok.Okulda en kısa sürede onu da hallederiz yani. :ehe:ehe
Hem zaten forumda daha kötü spamları da gördüm.Neyse olmadı bi spam atıp mutluluklar dileriz.
Şaka bi yanada hakkatten niye onlara spam atmıyorlar.Daha berbat konuşanlar çok ?
Bide kanka yeni İcon pack indirdim daha cool durdu sanki :) :cool

The Shadow

The Shadow

Üye
Kanka diğer mesajlarıma baksana hiç böyle konuşuyorum mu ?Yani seni tanıdığım için böle konuşuyorum.Ama istersen spam atabilirsin kanka benim için sıkıntı yok.Okulda en kısa sürede onu da hallederiz yani. :ehe:ehe
Hem zaten forumda daha kötü spamları da gördüm.Neyse olmadı bi spam atıp mutluluklar dileriz.
Şaka bi yanada hakkatten niye onlara spam atmıyorlar.Daha berbat konuşanlar çok ?
Bide kanka yeni İcon pack indirdim daha cool durdu sanki :) :cool
Olum hemen atar yapma lan onu da yanlış anladın :D :D Neyse stocktamısın sen ? Özele gel :islik

Legendejavu1

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar cozdum arkadasin telefonu rootladim :) o dosyalari kendime attim duzeldi sagolun

Takipçi Satın Al

Üst Alt