Yardım Arkadaşlar !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'MhMmD'

'MhMmD'

Üye
    Konu Sahibi
Yardım Arkadaşlar !!!
arkadaşlar nokianın bi programı war adı pc suite mi ne telle pc arası usb kablo ile balıon . we pc den msj atabilion . samsungun böle bi programı warmı yardım !

SonicXtreme

SonicXtreme

Üye
Telefonun kutusundan CD çıktı mı? Adı: Kies
Programı PCne kurduktan sonra telefonuna USB yoluyla oyun,resim,müzik vb. dosyalar atabilirsin.PC'den mesaj atılıp atılmadığından tam olarak emin değilim...

byilmazZ

byilmazZ

Üye
evet var ama senin söylediğin tüm özellikler içinde var mı bilmiyorum :(
ben yinede senin için link koyayım:

'MhMmD'

'MhMmD'

Üye
    Konu Sahibi
pc suite 3.0 wardı işte ondanda usb le giriodum ama baglanamıodu :) :(

SonicXtreme

SonicXtreme

Üye
Bilgisayarın veya Laptop'ın Bluetooth destekliyse dosya aktarımı için işini görür.
Ben daha telefonumu yeni aldım,Kies'i yüklemedim bile.Abimin telinden Bluetoothla atıyorum herşeyi şimdilik :-) Eğer çözüm bulamazsan dediğim gibi yaparsın.Ama bana kalırsa telefonu aldığın yere git,indirdiğin PC Suite programları çalışmadığı için.Telefonuna uymamıştır muhtemelen.Sana uyumlu CD vereceklerdir mutlaka.

'MhMmD'

'MhMmD'

Üye
    Konu Sahibi
cd war ama onda msj atılabiliyormu bilmiyorum

'MhMmD'

'MhMmD'

Üye
    Konu Sahibi
uyumluluk linkini werebilirmisin

SonicXtreme

SonicXtreme

Üye
Sitenin en altında '' Desteklenen Telefonlar '' adı altında yazıyor:
Corby Pro içinde Kies CDsi olduğuna göre listede baya bir eksiklik var şimdilik.Zamanla güncellenecektir.Listede tel modelin yazmıyorsa dert etme yani.Sen yine denersin.

'MhMmD'

'MhMmD'

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ediyorum kardeşim yardımın çok dokunda bana da bir işin düşerse elimden ne gelirse :d yinede çok teşkkür ediom ! :D

SonicXtreme

SonicXtreme

Üye
Eyvallah kardeşim,eksik olma :-)

'MhMmD'

'MhMmD'

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim ayarladım . blutütle baglanıo dio 15 dk oldu daha aynı bi bilgin warmı ! :D

SonicXtreme

SonicXtreme

Üye
Telefonu PC'ye tanıttıysan bir sorun olmaması lazım.Tanıttıktan sonra PC'yi yeniden başlat yap.Sonra göndereceğin dosyanın üzerine gelip sağ tık Gönder'den Bluetooth'u seç.Donanım Sihirbazı çıkacak.Oradan devam edeceksin.Yalnız bu sırada telefonunun da Bluetooth'unu açmayı unutma sakın,o zaman hata alırsın.

'MhMmD'

'MhMmD'

Üye
    Konu Sahibi
deneyem bi olmaassa :( başka böle programlar warmı !

SonicXtreme

SonicXtreme

Üye
Benim bildiğim yok...En azından olsa bile Samsungla uyumlu olması lazım.

'MhMmD'

'MhMmD'

Üye
    Konu Sahibi
:( :( :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt