Yardım :( Alcatel ot 995 güncelleme sırasında hata verdi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ZaZuM

ZaZuM

Üye
    Konu Sahibi
Yardım :( Alcatel ot 995 güncelleme sırasında hata verdi
Cihazı dün gece güncelleme yaparken ilk önce %10 da hata verdi (uyumlu cihazı bağlayın diye) bende güncellemeyi iptal edip telefonu açtım bi sıkıntı olmadı ama 2. güncelleme %71 de hata verdi AMSS indirme hatası AMSS skpped download falan yazdı ben de ilk güncelleme de ki gibi bişiy olmaz diye iptal edip cihazı açmaya çalıştım ama cihazın ilk açılış ekranı geliyo daha da ilerlemiyor

sorum şu nokialardaki gibi bi flaslama işlemi ile düzelir mi yok servise mi yolluyum

abandonware

abandonware

Üye
:bilmm zor soru şimdi.. telefon root muydu?

varrick

varrick

Üye
Başın sagolsun :(

furcin

furcin

Üye
yolla servise :D

ZaZuM

ZaZuM

Üye
    Konu Sahibi
cihaz rootsuzdu pc den güncelleme yapıyordum da bunun bi yolu olmalı ya servisden baska :(

abandonware

abandonware

Üye
:hmmm sen yine git de böle böle napmalıyım sorun nedir de.. alcatel müşteri hizmetlerini ara.. belki çözüme ulaşırsın..

ZaZuM

ZaZuM

Üye
    Konu Sahibi
teleservice bakıyormuş alcatele oda çok sıkıntılı diyorlar acaba başka servis var mı bakan alcatel e

tayfunsuer

Üye
Cihazı dün gece güncelleme yaparken ilk önce %10 da hata verdi (uyumlu cihazı bağlayın diye) bende güncellemeyi iptal edip telefonu açtım bi sıkıntı olmadı ama 2. güncelleme %71 de hata verdi AMSS indirme hatası AMSS skpped download falan yazdı ben de ilk güncelleme de ki gibi bişiy olmaz diye iptal edip cihazı açmaya çalıştım ama cihazın ilk açılış ekranı geliyo daha da ilerlemiyor

sorum şu nokialardaki gibi bi flaslama işlemi ile düzelir mi yok servise mi yolluyum

selamlar oncelikle.. telefon rootsuz ise yapacak birsey yok, benum de yaptigim gibi telwservice gondereceksin.. 3 is gununde geri almistim lakin herkes o kadAr sansli olamiyor, bir iki hafta sarktigi oluyor cihaz tesliminin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt