Yardim 6120c

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erkaan84

Üye
    Konu Sahibi
Yardim 6120c
Telefonum önceden yukledigi jar dosyalarin yuklemiyor.telefonum sertifaksini yaptim daha once problem ordan gozukmuyor format attim olmuyor,hfz kartini bicimlendirdim yine olmuyor baska ne olabilir yardimci olabilirmisiniz

erkaan84

Üye
    Konu Sahibi
yardım edecek kımse yokmu arkadaşlar

kaptan1611

Üye
Bilader format işini nasıl yaptın *7370# seklinde yada * 3 yes ve yukarıdaki acma kapama dugmesne aynı anda basarak yaptınmı.
Ve birde jar oyunlar 240*320 cozunurlukte olmalı.
BENİMDE 6120C VAR.Bendede GPRS ye baglanma sorunu var.Tum ayarlarım yapık oldugu halde baglanmıyor.acılann beyaz sayfada donup kalıyor.Eger bir bilgin varsa yardım edebilirsen sevinirim.Umarım sorunun hallolur...

arkee

arkee

Üye
Bilader format işini nasıl yaptın *7370# seklinde yada * 3 yes ve yukarıdaki acma kapama dugmesne aynı anda basarak yaptınmı.
Ve birde jar oyunlar 240*320 cozunurlukte olmalı.
BENİMDE 6120C VAR.Bendede GPRS ye baglanma sorunu var.Tum ayarlarım yapık oldugu halde baglanmıyor.acılann beyaz sayfada donup kalıyor.Eger bir bilgin varsa yardım edebilirsen sevinirim.Umarım sorunun hallolur...

arkadasım kesinlikle cözülemez bir problem değil bir kac sebebi var deneme yanıma ile cozelim hemen... ilk once gir veb e oradaan gecmısı ve çerezleri gibi seylerin hepsini sil sonra kapat ac dene. olmadı wap ayarı yerine internet ayarını kulllan o zaman olur bunları yaparken gprs in var oldugundan emın olmalısın bunun iccin ayarlardan baglantı ayarlarında gprs veya verı baglantısıda olabılır o gerektıgınde dıyor yaaa onu devamlı yap . ana ekranda saatın orada sadece g cıkar yada e71de iki yönlü ok cıkıyor merak etme kontor asla harrcamaz hep acık kalsın... sonra baglanmaya calıs baglanınca o daha belirgın olur.o zaman kontor yer. yıne ekran donuyorsa skyfire adlı internet browserı yukle baglanırken sana sordugunda internet olanı sec az kontorun gider... halaaaa olmadıysaaaaaa bas formatı hemde ıkısınıde at temızle yıne dene bana haber ver

--------------- Ekleme ---------------

Telefonum önceden yukledigi jar dosyalarin yuklemiyor.telefonum sertifaksini yaptim daha once problem ordan gozukmuyor format attim olmuyor,hfz kartini bicimlendirdim yine olmuyor baska ne olabilir yardimci olabilirmisiniz
kanka yukledıklerını neden yuklemek istiosun tekrar bunu sorma nedenım kendılıgınden mı kayboldular yoksa sen mı sildın sen sılmedıysen uygulama yönetıcısınden sen kaldır... ama onceden sen sildiysen yenıden yukledıgınde nasıl bır sorunla karsılasıosıun??? onu bana yazkı sana yardımcı olaımmm

Utku

Utku

Üye
sen jar dos. sildin mi? telefonda yüklü üstüne mi yüklemek istiosun

nurcuuuu

Üye
Büyük soruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun 6120c telefon ortalama 5 dk sonra kapanıyor.telefonla uğraştığim zaman kapanıyo.uğraşmadığım zaman baya bir zaman kapanmıyo.bu telefona format atmadan önce private sildim.sonra telefoncuda format attırdım.1-2 hafta sonra yukardaki sorun çıktı.3-4 yere götürdük yapamadılar.burası maxicep olarak bu sorunuuuuuuuuuuuuuuu halledilebicek mi?????bekliyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum

çalışkan85

Üye
ya arkadaşla bendede menülerde eksilme oldu. medya , extra dosyası, müzük çalar, dosyalar menüden kayboldu. fakat kısa yol secim tuşlarıyla cıkıyo ancak. bilgisi olan arkadaş varmı?*

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt