yardım 3110c

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

theclam

Üye
    Konu Sahibi
yardım 3110c
selamlar öncelikle forumda yeniyim yanlış yere açtıysam özür mod arklar doğru yere taşırlar
bnde 3110c var gaytet memnunum yalnız bazı vidyoları tele 3gp ye imToo çeviriyorum ama sonlarına doğru vidyonun telin ekranı beyzlaşıo ve tekrar telin masa üstün gelio ne yapmam lazm lütfen yarımcı olun eğer bildiğnz tele uyan mp3 3gp playeri varsa bnmle paylaşrsanz sevnrm...

maxiburak

maxiburak

Üye
arkadaşım hiçbir bilgim yoq ama ilginç bi durum

yxL

yxL

Üye
evt bencede gayet entresan bi durum oLmuş :(

ycg35

ycg35

Üye
başka bir programla çevirmeye çalış total video converter kullan en iyisi o fakat ekranın beyazlaşması şöyle oluyorsa yani telefon kapanır gibi olup tekrar nokia yazısıyla açılıyorsa o zmn dosyanın sonunda oluşan hatalar yüzünden oluyordan en iyisi başka pro ile video çevir eğer hala oluyorsa teknik servisle iletişime geç yardımcı olurlar...

Hellboy®

Hellboy®

Üye
usta sen de bendensın aynı problemı bende yasadım her vıdeo ıcın olmuo ama bazıları ole bne ole vıdeo cıktımı sılıyorum ve bı sıkayerım de ımtoo cevırıyı orn 6 7dk veya daha ustu dklık vıdeoları cevırorum ama tel 2 dk olarak gelıo bu gercekten coq sınır bozucu bı durum

degerli43

degerli43

Üye
total video con ile çevirince hiçbir sorun olmuyor

alemufuk

Üye
arkadaşlar bu sorun önemli bence tele bakın virüs olabilir aynı şeyleri yaşadım. virüs taraması yaptım.ondan sonra bir daha sorun olmadı.

muratefe92

Üye
arkadaşım benim bildiğim java tabanlı telefonlara virüs bulaşmaz virüs bulaşsa bile bir zarar vermez

oguz_173

Üye
bu beyazlaşma sorunu 3110c ve yeni çıkan üst modelinde(3500c olması gerek)olan sorun lanet olsun bu telefonu aldığıma.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
bu telefondan olmasın.

overpower2140

Üye
benim de telefonum kapanıp duruyor fabrika ayarlarını yüklüyorum tekrardan virüsten dolayı o sürekli ugrasmak zor oluyor ben de fabrika ayarlarını yüklüyorum 1 ay idare edio sonra bi daha :)

mahlasım

Üye
ben de 4.84 yazılım varken hem açılıp kapanma sorunu vardı hemde videolar bitince reset atıyodu. 7.01 i yükledikten sonra hepsi geçti 3gp,3p2 ,mp4 atıyom hiç bişi olmuyo film bile izliyom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...