Tebrikler... Nice Rütbelere...
Kayahan14 Üye Konu Sahibi bulutsuzgece' Alıntı: Tebrikler, nice rütbelere... İstikamet: Albaylık... Kaldıysa ben bir bira alayım Genişletmek için tıkla ... saolasın hepimize inşallah bi bu kadar daha yaparsam yarbay ım adama da getir dedim arabasında yokmuş çay var ama içen mi - - - Eklendi - - - siteye eklendi sandım biraz daha büyültüp yazılarını bende kullanırım Teşekkür Ederim abi
bulutsuzgece' Alıntı: Tebrikler, nice rütbelere... İstikamet: Albaylık... Kaldıysa ben bir bira alayım Genişletmek için tıkla ... saolasın hepimize inşallah bi bu kadar daha yaparsam yarbay ım adama da getir dedim arabasında yokmuş çay var ama içen mi - - - Eklendi - - - siteye eklendi sandım biraz daha büyültüp yazılarını bende kullanırım Teşekkür Ederim abi
Kayahan14 Üye Konu Sahibi Cihanî Sultan' Alıntı: Tebrikler kardeşim (: Genişletmek için tıkla ... işaretini ters yapmışsın teşekkür ederim
Cihanî Sultan' Alıntı: Tebrikler kardeşim (: Genişletmek için tıkla ... işaretini ters yapmışsın teşekkür ederim
Kayahan14 Üye Konu Sahibi asigsasi' Alıntı: hayırlı olsun kardeşim Genişletmek için tıkla ... sanada isa abi
omr bşr Üye kayahan14' Alıntı: he tamam 4 ayda yaptım bunu 1 yıl daha maxicep te kalsam 10.000 eder sonra androide geçsem üç yıl daha kalsam 40 yapar pardon 40.000 yapar Genişletmek için tıkla ... Devlet bahçelinin matematik danışmanı sensin galiba
kayahan14' Alıntı: he tamam 4 ayda yaptım bunu 1 yıl daha maxicep te kalsam 10.000 eder sonra androide geçsem üç yıl daha kalsam 40 yapar pardon 40.000 yapar Genişletmek için tıkla ... Devlet bahçelinin matematik danışmanı sensin galiba