Yüzümdeki yara büyük ve yeni iken aynen bu tepkilerle karşılaştım lakin şükürler olsun tedavilerle kalan izler en aza indirgendi.
Yüzümdeki yara büyük ve yeni iken aynen bu tepkilerle karşılaştım lakin şükürler olsun tedavilerle kalan izler en aza indirgendi.

dize dize yazınca şiir zannettim
ama güzel söylemiş nereli acaba
Geçmiş olsun abi
Aras Sen ciddi misin ?
- - - Eklendi - - -
Kusura bakma Aras kırıcı olduysam. Ben yaralı yüz derken sadece scarface'in çevirisi olarak söylemiştim. Tekrar olmayacak![]()

Yok kardeşim sıkıntı değil
Kaşımın üzerinde x şeklinde 12 dikiş var o yüzdendir nickimin baş harfi.
Şükürler olsun gözüme bişey olmadı.

Anlıyorum seni dostum, geçirdiğim bir trafik kazası nedeni ile benim de sol çehrem büyük bir hasar görmüştü. Göz, elmacık kemiği, deri...
Hortlak görmüş gibi bakarlar, aldanırlar. Allah kurtarsın bu yanlışlarından onları.
Ben yaralı yüzüm ile varım, cahil dilim ile mutluyum. Varsın alem bedbin görsün.
Allah korusun![]()
Yok kardeşim sıkıntı değil
Kaşımın üzerinde x şeklinde 12 dikiş var o yüzdendir nickimin baş harfi.
Şükürler olsun gözüme bişey olmadı.
Aynen yüreğine sağlık eksik olma cansın.
Umarım seni engelleyen hasarlar meydana gelmemiştir.
Allah korumuş abi

Beden engel tanımaz, ruh hasara uğrayana değin.
Batmaz sineme dikenler, gönül hazana uğrayana değin.
Anlıyorum seni dostum, geçirdiğim bir trafik kazası nedeni ile benim de sol çehrem büyük bir hasar görmüştü. Göz, elmacık kemiği, deri...
Hortlak görmüş gibi bakarlar, aldanırlar. Allah kurtarsın bu yanlışlarından onları.
Ben yaralı yüzüm ile varım, cahil dilim ile mutluyum. Varsın alem bedbin görsün.

Geçmiş olsun abi![]()