Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yaptığım ayarlar aktif olmuyor
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boran20
Üye
Konu Sahibi
Yaptığım ayarlar aktif olmuyor
Arkadaşlar telefon yaptığım telefon ayarları çok kısa bir zaman aktif oluyor sonra eski haline dönüyor.
Mesela Sensör'ü açıyorum 2 dk. sonra kendi kapanıyor, Konumlamayı açıyorum 2 dk. sonra kapanıyor. Yardım edin, lütfen...
tarxhn
Üye
telefonu kapat 10 sn pili cıkartım bekle telefon restart olmus olur düzelir. yok düzelmedi ise #7380 yapmak kalır oda sana bağlı
Boran20
Üye
Konu Sahibi
Telefona daha 1 hafta önce flash attım, hard format attım, hafıza kartını biçimlendirdim.
onları kaldırmanı tavsiye ederim kardeşım ayarlarını yanliş yapmışsın büyuk ıhtımalle uygulamalar bataryayı korumak icin senın ayarlarını kapatiyor.yüklemelerden kaldır öyle dene sorunun ortadan kalkacaktır
onları kaldırmanı tavsiye ederim kardeşım ayarlarını yanliş yapmışsın büyuk ıhtımalle uygulamalar bataryayı korumak icin senın ayarlarını kapatiyor.yüklemelerden kaldır öyle dene sorunun ortadan kalkacaktır
Peki onların ayarlarını nasıl yapabilirim, onlar olmayınca şarjım 5-6 saat anca gidiyor...
[ENGİN]
Üye
onlara pek gerek yok bul wıdgetındekı açik yazanları kapalı yap 3g sureklı açik olmasın mobıl verı wifı kullandıgında aç ayarları şuan hatırlayamadım nasıldı diye
onlara pek gerek yok bul wıdgetındekı açik yazanları kapalı yap 3g sureklı açik olmasın mobıl verı wifı kullandıgında aç ayarları şuan hatırlayamadım nasıldı diye