DarkredBlue61
Üye
afiyet şifa olsunYaprak Yalamaya devam
afiyet şifa olsunYaprak Yalamaya devam
yeni işe girdin ney temizlik mı napıyosun. senin meslek yokmuydu normalde? okuduğun mektebın taaaa neyse düz lise mı okudun ne ettinArtık yaprak yalamıyorum
Çünkü işim var artık
Ama işimde yaprak la ilgili yine ihihihihihidökülen yaprakları topluyorum
He temizlikyeni işe girdin ney temizlik mı napıyosun. senin meslek yokmuydu normalde? okuduğun mektebın taaaa neyse düz lise mı okudun ne ettin

emeklilikte bile faydası oluyor tabi o günleri görürsenHe temizlik
Okul temizliği
TYP DEN
GİRDİM
SON TYP
(Fakirih fakirih) Şaka şaka zenginim ama cepten yemiyek di mi çalışiym erkek adamım gerçi son 2 yıldır askerden sonra er gitti kek kaldı
Zaten her şeyin en sonuna ben giriyom
PC kursu sonmuş ben girmiştim
İşe tekstile ben gittim işyeri başka yere taşındı biri de batmıştı
Paramı zor kurtarmıştım
Daha neler neler işte yaa
Çoğunuda unutmuşumdur
Mesaj birleştirildi:
Üni. Mezunuyum
Ne lisesi
Ama s.ç..ym okuduğum bölüme
Yanlış yapmışım boşa okumuşum gitti 2 yıl şimdiye kadar belkide 1 milyon liram olurdu 2 yıl daha çalışsa idim
askerde bedelli gitmeseydinde işeyarardı. typ ne parti mi? okul derken taşeron olarak mı firmaya girdin?İşkurdanemeklilikte bile faydası oluyor tabi o günleri görürsenaskerde bedelli gitmeseydinde işeyarardı. typ ne parti mi? okul derken taşeron olarak mı firmaya girdin?
öyle bişey mı varmış?İşkurdan
Toplum yararına program tek seferlik en fazla 9 ay hayatın boyunca 1 defaya mahsus
Emeklilik mi
Keşke erkenden gebersem de kurtulsam
Yıllardır varöyle bişey mı varmış?
ilk defa duydum ee okullar kapanınca başka iş mi bakacaksınYıllardır var
Nevetilk defa duydum ee okullar kapanınca başka iş mi bakacaksın
sendıka vs mı bakıyor size muhatabınız kım peki? birisi ihale ile alıyor o şekilde mı nedir peki? mavişinizi kim yatırıyor milli eğitim mı şahis şriketlerimiNevet
Maalesef
Mesaj birleştirildi:
Okulun ihtiyacı olursa gel Selmanın gel
Diyebilirlermiş ama o da çok düşük bir ihtimal miş
İşkursendıka vs mı bakıyor size muhatabınız kım peki? birisi ihale ile alıyor o şekilde mı nedir peki? mavişinizi kim yatırıyor milli eğitim mı şahis şriketlerimi
okulun bütçesi varda para mı verecek pehhİşkur
Halkbank a
Sadece ya 6 ay ya 9 ay
Eğer okulun ihtiyacı olursa
Kendi bütçesinden karşılıyo
He zati çok zorokulun bütçesi varda para mı verecek pehh
yemeği okul mu veriyor? en son polatlıda bir imamhatipte yedik Aman Allah ım yemek şeçmeyen ben bile zorla yedim yeminle. bi makarna yapmışlar bildiğin saman gibi ne tat ne tuz hiç bişey yoktu.herkes çöpe atmıştı.yav yapıyorsun barı yensin yazık günah o kadar makarnayı çöp ettiler. kurufasulyemsi bişey vardı oda aynı tatsız tutsuz ekmeği bastım zorla yedim.millet gibi çöpe atmam ben. önüme konulanı muhakkak yerim ısraf haramdır malumHe zati çok zor
Okulda bi fe de yenek yapılıyor personele
Yani bana
İyi zıkkımlanıyom pardon mideye indiriyom
Ama gün içinde eritiyorum
Miden küfretmiştiryemeği okul mu veriyor? en son polatlıda bir imamhatipte yedik Aman Allah ım yemek şeçmeyen ben bile zorla yedim yeminle. bi makarna yapmışlar bildiğin saman gibi ne tat ne tuz hiç bişey yoktu.herkes çöpe atmıştı.yav yapıyorsun barı yensin yazık günah o kadar makarnayı çöp ettiler. kurufasulyemsi bişey vardı oda aynı tatsız tutsuz ekmeği bastım zorla yedim.millet gibi çöpe atmam ben. önüme konulanı muhakkak yerim ısraf haramdır malum

eskiden egmeği evden getirirdik ne arardı yemekhane hey gidi hey.sağolsun ilk okulda zengin birisi vardı ve yemekleri o üstlenmişti köyde. sıcak yemek yiyorduk Allah razı olsun yaşıyorsa rahmet eylesin... imkan olursa bak ne güzel hayır işte.Miden küfretmiştir
He öğremenler
müdür ve yardımcıları
hepisi veriyor
Kişi başı aylık
300-500₺ felan
Eh bizde otlanıyoz
Yemekleri muhteşem ötesi
Ana eli değmiş gibi
Hainlik etme kira ödeyemiyosan ev al lükse alışmaBundan 25 yıl önce 1 asgari ücretle 12 ay kiranı ödeyebiliyordun
Şimdiyse 1 ayı Zor ödüyorsun
Hatta bazı yerlerde hiç ödeyemiyorsun

Suriye de evler ucuzmuşHainlik etme kira ödeyemiyosan ev al lükse alışma![]()