Yapıştır [Ctrl+V]

Sponsorlu Bağlantılar

Legendary.

Legendary.

Üye
fullfilm.mobi

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
max

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Vallahi kardeş; cihazı almadan önce ben A'dan Z'ye ne var ne yok herşeyini öğrendim aldım 2 hafta sonra sıkıldım, çünkü oyun/uygulama meraklısı olarak isteğimi karşılamadı :( ama sonra hata bende dedim ve aradım buldum oyun konusunda gayet idare ediyor uygulama konusunda da idare ediyor :)

tasarım olarak çok hoş + Klavye olarak bağımlısı oldum satamıyorum 1 buçuk aydan askere gidiyorum askerden sonra Note 2 alcam ama Nokia E7-00'ımı bırakmak zor olacak :( klavyesinden dolayı :(

İnternet konusunda; kendi tarayıcı çok kötü o yüzden opera mini veya Ucweb tavsiye ederim :) :oke:

Kullanış amacınıza göre de cihazı renklendirebiliyoruz yani, gerek modlamalar ile, gerek kullandığınız/kullanmak istediğiniz uygulamalar ile :)

Kamera; 8mp :D :sirit: 8mp ayarda iken 1-2mb boyutunda dehşet foto çekiyor :D :D

Video: 8mp ile yüksek kalitede, yarım saat video çektim 4.9GB gitti hafızadan :( 1 buçuk saat video çektim 8GB hafıza aldı o derece :D

Arada bir takılma yapıyor oda benim cihazı yoğun kullandığımdan dolayı + Hacklediğimden de olabilir :bilmm

şimdilik böyle kardeş :) aklına takılan bişey olursa her zaman buradayım :D :)

OPC

OPC

Üye

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Derdi nedir bu sonbaharın,
Neden soldurur gülleri ,
Nerden bulur bu insanlar ben mutsuzken gülünecek şeyleri ..

___kaptan___

___kaptan___

Üye
"O kadar geç oldu ki cevabın, ne sorduğumu unuttum."

''William Shakespeare''

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Doc: "During the 6 game streak
we've had a lot of lessons. You
don't sit on the lead with
offense, you sit on the lead
with your defense."

___kaptan___

___kaptan___

Üye
SS501-Because I'm Stupid

Heroata

Heroata

Üye

Bnm dgl :D

Forumda biri bu linki koymus tiklanilmiodu bn de kopyaladm XD

somurtukk

somurtukk

Üye
٠•●♥ Allâhümme Salli Alâ Seyyidinâ Muhammedin ve Alâ Âli Seyyidinâ Muhammed ♥●•٠ :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
:D ahahaha kafaya bak yaaa Balık diye başak burcunu göndermişim beyin iflas :D :D

doctorrr

doctorrr

Üye

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Durma zaten :) :D

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
because im dominant

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Güney Kore Kaesong :)

Türe

Türe

Üye

Heroata

Heroata

Üye
slm arkadaşlar androide geçmiş bulunmaktayım daha önceleri sybian^3 kullanıyordum samsung galaxy GT-7562 Duos modeli mevct
uygulamala ve oyun sorunu yaşamaktayım heleki oyunlarda bu apk ve sd nedir her ıkısıde yuklemek zorundamıyım biraz gec kalmışızzz adrodide sadece apk ile çalısan oyunlar yokmu ? şimdiden tskler

Sadece apklilar cok. Ama data olanlar kaliteli, apk boyutu yer kaplamasin diye yaplr.

Hatta datayi indirmesi 15 dknin uzerinde olan parali oyunlari alanlar icin kotu bisi 15 dk denemeyi yapamcak. Direk denemeden satn alms olck.

Ornk. Angry burds buyuk ama cook byk dgl. O yzdn sadece apksi 46 mb fln. Ama n.o.v.a. 3, 2 gb isyiyor. 2gb apk yapcak halleri yok :zong: bu yuzden datayi indirir. Android/data klasorunde datalar bulunur. Obb de datadir.

Android ailesine h.g. :). :hoba:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
sensiz geçen bir saniyenin sonsuzluk
kadar uzun olduğu öğretilmedi

- - - Eklendi - - -

bunu nerden kopyalamışım ben ya :d: :ehe

Takipçi Satın Al

Üst Alt