Furkan Emekli
Üye
Evet arkadaşlar Windows Phone 8 "Portico" güncellemesi bugün yayınlanabilir. Bu güncelleme ile birçok yenilik göreceğiz.
Windows Phone 8'in duyurulması ve bu işletim sistemini kullanan SmartPhone'ların piyasaya sürülmesiyle beraber Microsoft'un çiçeği burnunda mobil işletim sisteminde hatalar boy göstermişti. Bunu gayet doğal karşılıyoruz çünkü çok yeni. Microsoft'un Kasım ayının sonlarına doğru güncelleme yapacağı dedikodusu vardı. Bu güncelleme ile telefonlara FM radyo desteğinin entegre edileceğini biliyorduk.
Son olarak ortaya çıkan haberlere göre Windows
Phone 8'e dair Portico güncellemesi bugün
yayımlanabilir. Güncelleştirme Lumia'nın 920 ve
820 modellerini kapsayacak ve ABD'deki operatörlerin sattığı bu modellerde sunulacak.
Beklenen Güncelleme ile Gelecek Yenilikler Şunlar :
*Kısa mesaj fonksiyonlarının iyileştirilmesi
* Arama yapanlara önceden oluşturulan kısa mesajların gönderilebilmesi
* Gelişmiş Internet Explorer web tarayıcı
* Kablosuz ağ bağlantısına dair birtakım değişiklikler
Ve bazı küçük iyileştirmeler.
Evet güncellemeyi yapacak olan arkadaşlar deneyimlerinizi burada bizimle paylaşabilirsiniz.
MaxiCep [url="http://www.maxicep.com/uyeler/uye-2248381/furkan-emekli/]Furkan Emekli[/url]
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Windows Phone 8'in duyurulması ve bu işletim sistemini kullanan SmartPhone'ların piyasaya sürülmesiyle beraber Microsoft'un çiçeği burnunda mobil işletim sisteminde hatalar boy göstermişti. Bunu gayet doğal karşılıyoruz çünkü çok yeni. Microsoft'un Kasım ayının sonlarına doğru güncelleme yapacağı dedikodusu vardı. Bu güncelleme ile telefonlara FM radyo desteğinin entegre edileceğini biliyorduk.
Son olarak ortaya çıkan haberlere göre Windows
Phone 8'e dair Portico güncellemesi bugün
yayımlanabilir. Güncelleştirme Lumia'nın 920 ve
820 modellerini kapsayacak ve ABD'deki operatörlerin sattığı bu modellerde sunulacak.
Beklenen Güncelleme ile Gelecek Yenilikler Şunlar :
*Kısa mesaj fonksiyonlarının iyileştirilmesi
* Arama yapanlara önceden oluşturulan kısa mesajların gönderilebilmesi
* Gelişmiş Internet Explorer web tarayıcı
* Kablosuz ağ bağlantısına dair birtakım değişiklikler
Ve bazı küçük iyileştirmeler.
Evet güncellemeyi yapacak olan arkadaşlar deneyimlerinizi burada bizimle paylaşabilirsiniz.
MaxiCep [url="http://www.maxicep.com/uyeler/uye-2248381/furkan-emekli/]Furkan Emekli[/url]