Yapay zeka haberler
0sıfırcı Üye Konu Sahibi DarkredBlue61' Alıntı: mantıklı Genişletmek için tıkla ... şeytanın aklına gelmez dedikleri bu olsa gerek hayretler içersinde kaldım duyduklarıma inanamadım
DarkredBlue61' Alıntı: mantıklı Genişletmek için tıkla ... şeytanın aklına gelmez dedikleri bu olsa gerek hayretler içersinde kaldım duyduklarıma inanamadım
DarkredBlue61 Üye 0sıfırcı' Alıntı: şeytanın aklına gelmez dedikleri bu olsa gerek hayretler içersinde kaldım duyduklarıma inanamadım Genişletmek için tıkla ... habere inansan yeter kı bence. işte bu yüzden sosyal medyaya fotoğraf atmamak gerek.
0sıfırcı' Alıntı: şeytanın aklına gelmez dedikleri bu olsa gerek hayretler içersinde kaldım duyduklarıma inanamadım Genişletmek için tıkla ... habere inansan yeter kı bence. işte bu yüzden sosyal medyaya fotoğraf atmamak gerek.
0sıfırcı Üye Konu Sahibi DarkredBlue61' Alıntı: habere inansan yeter kı bence. işte bu yüzden sosyal medyaya fotoğraf atmamak gerek. Genişletmek için tıkla ... çocukluğumdan beri foto atmaya karşıydım s.m ye de karşıydım google amcanızın uyg.foto yüklemeyin yedeklemeyin yandex disk o olabilir
DarkredBlue61' Alıntı: habere inansan yeter kı bence. işte bu yüzden sosyal medyaya fotoğraf atmamak gerek. Genişletmek için tıkla ... çocukluğumdan beri foto atmaya karşıydım s.m ye de karşıydım google amcanızın uyg.foto yüklemeyin yedeklemeyin yandex disk o olabilir
DarkredBlue61 Üye 0sıfırcı' Alıntı: çocukluğumdan beri foto atmaya karşıydım s.m ye de karşıydım google amcanızın uyg.foto yüklemeyin yedeklemeyin yandex disk o olabilirr Genişletmek için tıkla ... tabisi risk her zaman mevcut
0sıfırcı' Alıntı: çocukluğumdan beri foto atmaya karşıydım s.m ye de karşıydım google amcanızın uyg.foto yüklemeyin yedeklemeyin yandex disk o olabilirr Genişletmek için tıkla ... tabisi risk her zaman mevcut