Yanlışlıkla ve geri gelmeyecek şekilde silinen dosyaları kurtarmak ister misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

szr44

szr44

Üye
süpersin abi :D

E.coli

E.coli

Üye
vallaha kardeş bunu kim yayınladıysa ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN hafıza kartımdaki tüm silinen resimlerimi geri getirdim çok mutluyum yhaaa :))))

shadecem00

Üye
eyw saol umarım işe yarar

bevete

Üye
resimleri kurtarıyor ama göstermiyor resmi.işime yaramadı pek

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Kurtardığınız döküman veya resim neredeyse farklı bir dizine çıkarın...Mesela C sürücüsündeki bir resmi kurtaracaksanız , onu D sürücüsüne kaydedin...

__blue__

__blue__

Üye
saol kardes cok zor bı durumdan kurtardın benı

bjkaan57

Üye
Recuva benimde kullandığım bir yazılım ama ne yazı ki üzerine basşka birşey yazıldığı zaman kurtarma ihtimali 0 olan bir program. Bu prg. ana bölüm(pcyi kurduğunuz bölüm) için değilde, flash ya da verilerinizi depolamak için kulllandığınız bölümlerde çok işe yarar.

anemik

anemik

Üye
denicem bakalım merak ettim.saoL paylaşım için.

ozlem011

Üye
sanırım bu program yüklendikten sonrakiler kurtarıyor.. ama benn malesef bu programı yüklemeden öncee çok önemli bir dosyamı sildim :( onu gerialma imkanım yok değil mi bu programla ??

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Hayır yüklendikten sonrakiler değil , üzerine yazılmamışsa tümünü kurtarabilir...Eğer yeterli değilse farklı yazılımları deneyin...

forever_09

Üye
çoooookk teşekkürler..gerçekten çok işime yaradı..

--------------- Ekleme ---------------

çokkk işime yaradı..çookk teşekkürler...

e4e2

Üye
teşekürler

omerya64

Üye
tesekkürrr

alezyam

Üye
hafıza kartımdan resımler sılındı fakat gerı donusum kutusundada yok nasıl gerı getırıcem ben bunları cok acıl lutfen yardımcı olun yaaa:(((((

dj-sercio

Üye
çok güzel paylaşım aradıgımı buldum eline yüreğine sağlık kardeşim eyvallah

lider0001

lider0001

Üye
çok teşekkürler çok makbule geçti gerçekten ...:sarıl:

Ayberk G

Üye
link kırık arkadaşlar lütfen yardımcı olun

Aresss69

Üye