Yandı Gül gibi PC'im :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
irun

irun

Üye
    Konu Sahibi
Yandı Gül gibi PC'im :(

Binadaki elektrik hatlarındaki bir arıza nedeniyle güç kaynağından giren elektrik akımındaki dalgalanma güç kaynağımı bozmuş. İşlemini yapamayan güç kaynağıda 220V. elektriği olduğu gibi vermiş tabiki diğer parçalara. Anlık bir olay sonucu Harddisk ve Anakartım nakavt. Çok moralim bozuldu mübarek günde yaa, sinir bu durum Allah kimsenin başına vermesin..:(

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Geçmiş olsun!

Haberci

Haberci

Üye
Geçmiş olsun.
Cana gelecek şer mala gelsin derler :(
Ölenle olana çare olmazmış derler :(
Herşeyde bi hayr vardır.

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Geçmiş olsun..üzüldüm.. canın sağolsun.. bu gibi durumlara karşı kesintisiz güç kaynağı kullanmak işe yarıyor..

d'alessandro

d'alessandro

Üye
geçmiş olsun:(

irun

irun

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun arkadaşlar, dediğiniz gibi yapacak bişey yok bunada şükür..

Altun.

Altun.

Üye
abi geçmiş olsun allahtan yangın felan çıkmadı oda olabilirdi mala gelsşn yeterki.

Caine

Caine

Üye
allah korumuş kardeşim ama cana geleceğine mala gelsin demişlerr. kendini sıkma boşver benimde anakartım surekli yanar da durur. ben artık alıştımm. allah başka dert vermesin yaaa ;)

karides

Üye
Sana tavsiyem mutlaka UPS almandır. Enaz 400 W güç kaynağına sahip olmasına dikkat et. Geçmiş olsun kardeş.

Yasminozz

Yasminozz

Üye
geçmiş olsun.....:( :lamer:

ukalaboy

ukalaboy

Üye
herseyde hayır vardır gecmiş olsun

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
geçmiş olsun

e.m.r.e.c.i.x

e.m.r.e.c.i.x

Üye
geçmiş olsun .,.,.,.,

ocu77

ocu77

Üye
geçmiş olsun..umarım sistemin çok pahalı değildir..bu durumlarda ups hayat kurtarıyor ama o da bayağ bi euro..

Defrag

Defrag

Üye
yeterki sağlığın yerinde olsun çalışır daha iyisini alırsın;) hiç olmasa daha iyi ama olmuş bir kere olana ve ölene çare yok ;)
(birde şu açıdan bakmak lazım bizim sistemimizdeki parçalar bozulmazsa bu sektörden ekmek yiyenler hepten aç kalacak :=) )

aLli_28

aLli_28

Üye
geçmiş olsun kardeş

FrontmaN

FrontmaN

Üye
Geçmiş olsun kardeş , aynı şei ben de yaşamaıştım ama ben de sadece güç kaynağı yanmıştı.

cllgr

cllgr

Üye
geçmiş olsun ,Allah daha büyüklerinden korusun.cana gelmesinde diğerlerine çare var..

irun

irun

Üye
    Konu Sahibi
Hepiniz çok sağolun arkadaşlar, sıkıntımı paylaşıp moral veren tüm arkadaşlardan Allah razı olsun..

Heran olabilecek bişey belki ama daha önce böyle bişeyle karşılaşmadığım için fazla geldi bana sanırım. Hani bilgisayarın belli parçaları zaman zaman off a geçer ona alışığızda, böyle hepsi bi anda olunca koyuyo insana biraz. Neyse artık, ..dünle beraber gitti cancazım, şimdi yeni şeyler söylemek lazım, dimi.. :ok2:
Aynı sistemi bi araya getirmem biraz zaman alacak ama, bu sefer ilk edneceğim parça UPS..:10numara:

kurt bey

kurt bey

Üye
geçmiş olsun yaaa valla cana geleceğine mala gelsin dwerler ama malda canın yongası demi hakketen çok boktan bi durum ama yapacak bişi yok sıkma tatlı canını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt