yandex maps s^3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yandex maps s^3
arkadaslar iphone ve androidde var ama bizde bulamadıbulduklarımda rusca hiçbisey anlamıyorum aslında muhtesem bi pro anlık trafik bilgisi panaromık görüntüler falan cok güzel ama ingilizcesine bile razıyım bilen arkadaslar bi yardımcı olurmusunuz

distakjo

distakjo

Üye
program cevirisi yapan arkadaslar ilgilenirse ben Turkce ye ceviririm. Bana cevirilecek yerleri ozel mesajdan atarsaniz gerisi kolay.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aslında forumda türkçesi vardı galiba ama versiyonu eski yükleyince güncekkeme yapmaya calışıyodu program sonrada kapanıyordu

serinaga

serinaga

Üye
Yaw varsa böyle bişiy çok işime yarayacak. Bilen biri bi link atsa ...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben yurtdışı sitelerden indirmiştim inanılmaz güzel bi pro nette aratırsan her yrrde bulursun arkadasım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yokmu bir bilen yardımcı olucak sesimi duyan varmııııı

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Telefonunuzun destekleyip desteklemedini ogrenmek ve direk indirmek icin.

betoner

betoner

Üye
n8 seçeneği yok sanırım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
resmi sitede yok arkadaslar ben bulurum ama buraya nasıl yüklerim bilmiyorum

valent

valent

Üye
Güzel pro bulan olup paylaşırsa çok makbule geçer

sedaturca27

Üye
program cevirisi yapan arkadaslar ilgilenirse ben Turkce ye ceviririm. Bana cevirilecek yerleri ozel mesajdan atarsaniz gerisi kolay.
kardeşim ben programı buldum ama çeviremedim burda iki versiyon var birisi 3.96 diğeri 4.01 beta. ikisi de s^3 uyumlu hatta google map'ten çok iyi ama Rusça. İngilizce öğretmeni olduğum halde rsc düzenleyip dil eklemeden tam anlamadığım için bişey yapamadım buraya ekliyorum çevirirseniz çok hoş olur

---------- Eklendi @ 02:24:47 ---------- Yazıldı @ 02:21:50 ----------

ekleyemedim nerden link ekliyoruz

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
kardeşim ben programı buldum ama çeviremedim burda iki versiyon var birisi 3.96 diğeri 4.01 beta. ikisi de s^3 uyumlu hatta google map'ten çok iyi ama Rusça. İngilizce öğretmeni olduğum halde rsc düzenleyip dil eklemeden tam anlamadığım için bişey yapamadım buraya ekliyorum çevirirseniz çok hoş olur

---------- Eklendi @ 02:24:47 ---------- Yazıldı @ 02:21:50 ----------

ekleyemedim nerden link ekliyoruz

rapid gibi upload sitelerine yükleyip link vereceksin kardeşim.

pRime.

pRime.

Üye
mobil sayfasını buldum ancak türkçesi yok sanırım

najanaja

najanaja

Üye
tr sini buldum ve paylaşıma sundum onaylanınca kullanabilirsiniz.

sedaturca27

Üye
3.95 kararlı sürüm:

4.01 beta sürüm:

---------- Eklendi @ 22:24:15 ---------- Yazıldı @ 22:17:47 ----------

dün ben linkini verdikten sonra başka bir cep forum sitesinden (reklam olmasın diye isim veremiyorum) Önder Azazi kardeşimiz Türkçeye çevirmiş ellerine sağlık diyorum ben de...

• Beğen
Tepkiler: Cadillac34
najanaja

najanaja

Üye
ben de onu paylaştım zaten ama hatırladığım kadarıyla bu bölümde paylaşım yasak o yüzden ben buraya eklemedim paylaşım konusu açtım.

sedaturca27

Üye
afedersiniz konunun taşındığını bilmediğim için link Verdim moderatörler linkleri silebilir

Tuba

Tuba

Üye
Yardım konusunda çözüm için link verildiği içi verilen link paylaşıma girmez yardım olur arkadaş başlı başına bir konu açmamış bunun için...
paylaşılan konuda uygulamalarda onaylandığına sorun çözüldüğüne göre bu konu :locked:

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt