Yandex’in Windows 10 bilgisayarlar için hazırladığı uygulaması Yandex.Arama Windows 10 mağazasında yerini aldı. Uygulama ile Yandex üzerinden hem klavye ile hem de sesli olarak arama yapabilirsiniz.
Sunduğu özellikler;
Evde, trafikte veya yazlıkta; nerede olursanız olun Yandex arama sorularınızı her zaman yanıtlar. Sorularınızı hem klavye yardımıyla hem de sesle sorabilirsiniz. Uygulama, gerekli bilgileri bulmanın yanı sıra her tür olay için hazır çözümler önerir:
• İstediğiniz sözcüğü çevirmek için [departure çeviri] veya [elma Almancası] yazın;
• Haritadaki en yakın eczaneleri veya bankamatikleri görmek için [eczane] veya [bankamatikler] sorgusunu girin;
• Son olaylardan haberdar olmak için [günün haberi] yazın;
• [Vizyonda bugün] ne izleyebileceğinizi öğrenin.
Yandex, somut sorulara anında yanıt verir. Tüm sonuçların yüklenmesini beklemeden yanıtı doğrudan arama satırında almak için [İstanbul telefon kodu], [nil nehri uzunluğu] veya [320$ euro] yazın. Hava durumunu, şehirdeki ortalama trafik derecesini ve bugün için döviz kurunu Yandex.Arama’nın ana ekranında her zaman öğrenebilirsiniz.
Bu mesajın Türkçesi şu şekildedir:
"Üzgünüz, istediğiniz sayfa bulunamıyor. URL yanlış yazılmış olabilir veya aradığınız sayfa artık mevcut değil."
URL: Web adresi (link) anlamına gelir.
Misspelled: Yanlış yazılmış.
No longer found / available: Artık bulunamıyor / mevcut değil
Yani yok
Yok yani ama bu eski link olamaz mı?
Uzun süredir yoktun gel muhabbet et @DiaBLoS un bi konusu vardı adını unuttum
Mesaj birleştirildi:
Link eski
Ama buldum var imiş
Yandex tarayıcıdan buldum telefonda