Yamyam Kadın Arkadaşını Kesip Yedi!!!!Yuh Artık.....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Yamyam Kadın Arkadaşını Kesip Yedi!!!!Yuh Artık.....

Yamyam anne bir arkadaşını baltayla öldürdükten sonra gövdesini pişirdi ve yedi. Bu sırada katil kadının genç oğlu da olan biten her şeyi izledi. Kadın korkunç olayı böyle anlattı!
27 yaşındaki Olesya Mostovschikova, 32 yaşındaki Tatiana Romanchukl ile eğlence sırasında kavga etmeye başladı. Polis memuru Oleg Lobach, Olesya'nın polise sakin bir şekilde baltayı aldığını ve kafasına bir kaç defa darbe indirdiğini anlattığını söyledi.

Yamyam kadın olayı şöyle anlattı: “Daha sonra kulaklarını kestim, bir gözünü çıkarttım, bir kolunu ve elini kestim. Sonra da parçaları fırında pişirdim.” Korkunç olaya tanıklık eden ve katilin arkadaşı olan bir kadın da yamyam kadın tarafından zorlanarak cesetten yediğini itiraf etti.
Polisler Olesya'nın yedi yaşındaki oğlunun da katle ve pişirmeye tanık olduğunu söyledi. Çocuk şu an bakımda. Tatiana'nın bacakları ise Siberya Irkutsk'taki bir çöp kutusunda bulundu.
:bilmem:

• Beğen
Tepkiler: Dogus Pertez

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Nasıl insanlar var ya bu dünyada yazık bea ....! haberi okuyunca tüylerm diken diken oldu nasıl birşey bu yaa !!.!!

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
ALLAH 'ım ne günlere kaldık.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Yardım Yardım Maxide Psikolog Yok mu ??...Psikolojim Bozuluyor

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
27 yaşındaki Olesya Mostovschikova, 32 yaşındaki Tatiana Romanchukl ile eğlence sırasında kavga etmeye başladı.

Tahminen yedikleri arasında kendisinden daha yaşlı olan tek şeydir :ehe
Bu arada bacakları da beğenmemiş...
Hasbam... :dry:

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
aynen psikolojim bozuldu hayli yok mu bi psikolog arkadaşımız

Solamente

Üye
Gelin kardeşlerim bu konuda bir uzman sosyolog bir psikolog maxicep kardosunda mevcut :)

Fairy and ben :D biz size terapi yaparız ancak banka hesabına havale gerek :D

bu arada çüşşştünüz falan oldum artık ohada kar etmiyo öğğğkkk midesiz kadın gözlerini çıkarmış peh peh peh bağırsaklarınıda işkembe çorbası yapsaydın :D :D

By_LOST

By_LOST

Üye
поэт;1306683' Alıntı:
Gelin kardeşlerim bu konuda bir uzman sosyolog bir psikolog maxicep kardosunda mevcut :)

Fairy and ben :D biz size terapi yaparız ancak banka hesabına havale gerek :D

bu arada çüşşştünüz falan oldum artık ohada kar etmiyo öğğğkkk midesiz kadın gözlerini çıkarmış peh peh peh bağırsaklarınıda işkembe çorbası yapsaydın :D :D

Aslında Güzel Olurdu :naughty:

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Iyy fırında pişirmis iğrenç..

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Buna bir açıklama yapılmaz.

Bknz: Cani..

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
“Daha sonra kulaklarını kestim, bir gözünü çıkarttım, bir kolunu ve elini kestim. Sonra da parçaları fırında pişirdim.”

Ne Kadar da Soğukkanlı..
Tecrübeli Olsa Gerek.. :)

..:|By_NeFReTª58|:..

..:|By_NeFReTª58|:..

Üye
demekki bazı insanlar aslında insan degilmiş..bu resmen canavar..hangi çağdan kaçmış bu evrim gecirmiş yaratık:kotu:

Lion's Claw

Yuk artık.:)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Artık alıştık böyle haberlere!

Exalans

Exalans

Üye
bende sınıfta bikaç inek var içimden onları kesip yemek geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt