Yalnız Yaşayan Erkeklere Birkaç Öneri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jöly

Üye
    Konu Sahibi
Yalnız Yaşayan Erkeklere Birkaç Öneri
Yalnız Yaşayan Erkeklere Birkaç Öneri.... (Komik Yazılar)

Yemekleri daima tencerenin içinden yiyin. Böylelikle tabak kirletmemiş olursunuz asla sade pilav
yapmayın. Domatesli pilav yaptığınızda altını tuttursanız bile renginden anlaşılmaz...
Soğanlı bir yemek yapacaksanız asla soğana dokunmayın. Özellikle rendelediğinizde elleriniz çok
kötü kokuyor. Bunun yerine soğana ekmek tahtasıyla beş altı kez vurmayı deneyin. Aynı işi görür.
Patates kızartacaksanız soyduğunuz patatesleri asla yıkamayın. Kızgın yağa attığınızda çok kötü
patlıyorlar.
Yemekler asla kendi başlarına hareket etmezler. Şayet geçen ay yaptığınız tavuk kendi kendine
kımıldamaya başladıysa kurtlanmış demektir. Çok zor durumda kalmadıkça yememeniz tavsiyemizdir.
Sebzeleri pişirdikçe vitamin değerleri düşer. Mümkün olduğunca çiğ tüketin.
Karpuz tabağa koyulmaması gereken bir meyvedir. İkiye ayırıp ortasından kaşıkla yiyebilirsiniz.
Tencere kapağı en mükemmel tabaktır. :naughty:

YsF_90

YsF_90

Üye
gerçekten süper öneriler, üniversiteye gittiğimde denerim. :ehe. teşekkürler

*esra_r*

Üye
kaydettim ;) tanıdıklarıma gönderecem bunu ... :)

xkadir61

xkadir61

Üye
valla aney ankaraya gitti. karnım acıktı ne yapacağım şimdi ben, bana bir akıl verin.
evde tek başına, bana pratik ve yüzüme gözüme bulaştırmadan yapabileceğim bir yemek tarifi lütfen.

metintoroo

metintoroo

Üye
Şimdi ben üniversiteye gittiğim için ve 3 erkek bi evde olduğumuz için en güzeli dısarıdan yemek almak tbi bu biraz masraflı oluor her zaman alamıorsun sonra en ideal yemek melemen ve omlet ögle aksam yenebilir(kahvaltıya gerek yok okula hep gec kalıoruz zamanımız olmuor (: ) 9 ay boyunca bana bişi olmadı sizede olmaz merak etmeyin (: Çok sıkışırsanız sevgilinizi oda yoksa bi kız arkadaşınızı çağırın onların elleri daha yatkın oluor nedense :)

xkadir61

xkadir61

Üye
Şimdi ben üniversiteye gittiğim için ve 3 erkek bi evde olduğumuz için en güzeli dısarıdan yemek almak tbi bu biraz masraflı oluor her zaman alamıorsun sonra en ideal yemek melemen ve omlet ögle aksam yenebilir(kahvaltıya gerek yok okula hep gec kalıoruz zamanımız olmuor (: ) 9 ay boyunca bana bişi olmadı sizede olmaz merak etmeyin (: Çok sıkışırsanız sevgilinizi oda yoksa bi kız arkadaşınızı çağırın onların elleri daha yatkın oluor nedense :)

bizim kitabımızda;
(: Çok sıkışırsanız sevgilinizi oda yoksa bi kız arkadaşınızı çağırın onların elleri daha yatkın oluor nedense :)[/quote] böyle birşey yazmaz!

metintoroo

metintoroo

Üye
bizim kitabımızda; (: Çok sıkışırsanız sevgilinizi oda yoksa bi kız arkadaşınızı çağırın onların elleri daha yatkın oluor nedense :)
böyle birşey yazmaz![/quote]

Saygılar...Öneriydi sadece ...

keremerson

keremerson

Üye
ünv öğrencileri için güzelmiş :):)

in_dream

in_dream

Üye
teşekkürler kesinlikle denemiycem ,:)

nurikaratas

nurikaratas

Üye
üniversitede deneriz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt