yakınlık sensörü

Sponsorlu Bağlantılar

aidata74

Üye
    Konu Sahibi
yakınlık sensörü
slm nokia 5230 telefon aldım çok memnunum yanlız yakınlık sensörünün çalışmadıgını fark ettim yani sensörün üzerini kapatınca dokunmatik tuslar calısıyor sensör görev yapmiyor sönsörün çalışıp çalismadıgını gösteren program varmı yada nerden bulurum yardımci olursanız sevinirim

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
dokunmatikte bilmiyorum ancak dokunmatik olmayan telefonlarda sensörü elimizle kapattıgımız zaman güneşli veya bol ışıklı bir ortamda tuşların ışıgı aktif hale geliyor.

ramakm86

ramakm86

Üye
Film falan taktıysan cıkart belki iyi gelir

--------------- Ekleme ---------------

dokunmatikte bilmiyorum ancak dokunmatik olmayan telefonlarda sensörü elimizle kapattıgımız zaman güneşli veya bol ışıklı bir ortamda tuşların ışıgı aktif hale geliyor.

Senin dedigin ısık sensörü bu telefonda yakınlık sensörü var arama sırasında kulagına götürünce ekran duyarlulıgı kapatılır...

aidata74

Üye
    Konu Sahibi
ewet sadece görüşme esnasında devreye giriyor yeni fark ettim cebimde fark etmiyo banada cebimde fark etse iyi olcak

ramakm86

ramakm86

Üye
Muuuhahahahaaaa
sen cok yasa emi kardes o kadar ise yarıyomu bilmiyorum ama arastır belki ceptede calısıyodur.k.i.b

aidata74

Üye
    Konu Sahibi
Muuuhahahahaaaa
sen cok yasa emi kardes o kadar ise yarıyomu bilmiyorum ama arastır belki ceptede calısıyodur.k.i.b

teşekkürler kardeş buldum yakınlık sensörü otomatik kilit
yalnız bana biri yardım edebilirmi sertifika sorunu var

omerynd

omerynd

Üye
kardeş birebir aynı özelliklere sahip ve ücretsiz pocket lock diye bir program var. Sertifika hatası da vermiyordu onu kullan bence. Telefondan giriyorum link veremiyorum ama firmasının adı da sbsh.

TaZZzZ

TaZZzZ

Üye
teşekkürler kardeş buldum yakınlık sensörü otomatik kilit
yalnız bana biri yardım edebilirmi sertifika sorunu var

sertifika için opdadan alabilirsin...
sitede arat opda diye nasıl yapacagının resimli anlatımı war...

NİŞANCİ

Üye
tşk

aakmann

aakmann

Üye
o yakınlık sensörü sadece birisini aradığında karşıdaki telefonu açarsa ekranın dokunmatiği ve ekranını kapatıyor isterseniz deneyin birisini arayıp açtıktan sonra karşıdaki telefonu kulağınızdan uzaklaştırıp sensörün üzerine parmağınızı koyun :)

----------Eklendi @ 02:41:00 ---------- Yazıldı @ 02:40:03 ----------

başka işe yaramıyor :)

aakmann

aakmann

Üye
o sensör arama yaptığında aktive olur mesela birini ararken telefonu kulağına dayadığında ekranın işığı ve dokunmatiği kilitlenirr ;)