Yakın zamanda anakart almayı düşünüyürüm tavsiyelerinizzzz!!! işlemci intel tabanlı...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
Yakın zamanda anakart almayı düşünüyürüm tavsiyelerinizzzz!!! işlemci intel tabanlı...
Arkadaşlar bilgisayarımı sattım yakın zamanda bir bilgisayar dizmeyi düşünüyorum tavsiye edebileceğiniz anakartlar nelerdir??? üstünde hdmi girişi olan kendi ekran kartı bulunan bir anakart... Şimdiden yorum yapacak olan herkese Teşekkürler... :) işlemci soket yapısı 775-1156 ikisinden birini düşünüyorum fiyat ise 150-250 arası...

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
fiyat aralıgını ve işlemci soket yapısını söleyeydin iyiydi:D

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
Yazdım abi... :)

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
anakartlarda asus ve msi i öneririm.
1156 pin

1156 larda bu iki işlemciyi önerebilirim.İkisinide test ettim gercekten güzel işlemciler.2.anakartı siddetle öneririm
1156 pine terfi et derim ama istemezsen
775 p anakartlar

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
önerilerin için çok saol abi ben bu anakartı aldım birde bunun için yorum alabilir miyim????

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
cok üstün bi kart değil ama isteklerine cevap verebilir.Asus kalitesi var + olarak ddr3 güzel.o/c icin ortalama bi koruma sistemi var.Bu fiyata güzel bi kart.Güle güle kullan.Birde usb3 kart alırsan tam olur artık:D

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
+4gb dd3 ram aldım 20dk orj xpyi kurdu ... :D pes 2011 sorunsuz benim için pes önemli bir sınır ekran kartı olmadan oynaması kaliteli bir anakart olduğunu gösteriyor overclock sayesinde 1gbye kadar yükselebiliyor ekran kartı ramden yiyor ama bana 3gb ramda yeter... :D çok saol yorumların için...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...