Tavsiye YAC'ın gerçek yüzü...

Sponsorlu Bağlantılar

MrSosluIskender

MrSosluIskender

Üye
    Konu Sahibi
YAC'ın gerçek yüzü...
Kardeşim program ComboFix ve Malwerebytesi çalıştırmıyor, temizleniyor diye daha fazla virüs bulaştırıyor, face metin 2 lol gibi oyun, sitelerde Çar para, şifre çalıyor. Ve internet bağlantınızı kesiyor, sonra bilgisayar çöküyor. Sistem dosyalarını siliyor. Ve bazı insanların yüzünden daha çok para kazanıp daha çok reklamla bulanıyor. İnsanlık için yac ı indirmeyin ve bu mesajı yayın. İlla bu program lazımsa CCleaner kullanın.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
YAC uygulamasının gerçekten de, bilgisayarı temizlediği konusunda çok şüpheliyim. kendimi bildim bileli hiç bir zaman kullanmadım, kullanılmasını da tavsiye etmem. Ama gördüğüm izlenimlerde kimin bilgisayarında YAC varsa o bilgisayarın sorunlarla dolu olduğunu görmüşümdür. ve bu uygulamanın yüklü olduğu arkadaşların bilgisayarlarını gördüğüm zaman yaptığım ilk iş o bilgisayara yine format atmak olmuştur.
Ama bilgileri çalıyor mu, çalmıyormu, o konuda yorum yapmam zor. Zira bu bir suçlama olur.

Şahsen tavsiye etmem. Şiddetle uzak durun derim. Ha! eğer bilgisayarınıza illaki bir antivirüs ve temizleme aracı yüklemek istiyorsanız, derim. bunun yanında ve bir de, Ad-Aware veya benzeri bir Anti-Spyware uygulamalarından ücretsiz olanını indirip belirli aralıklarla taratırsanız, bu yeterli olur bana göre.

Özellikle Avira antivirüsün ücretsiz sürümü bu son yıllarda ücretlileri aratmayacak cinsten kalite hizmet veriyor.

Bilgilendirme için :tşk:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: MrSosluIskender
bahaddin53

bahaddin53

Üye
Antivirüs istiyorsanız Norton Kullanın yac gibi sürekli Pop-up reklam vererek rahatsız eden bi programi kurmak hata.Yani şöyle düsünün bunu TV deki çakma s4 ü 199 Tl ye alıp gerçek gibi olmasini beklemek gibi YAC kullanmak

• Beğen
Tepkiler: MrSosluIskender
MrSosluIskender

MrSosluIskender

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederimCCLEANER kullanın.

Takipçi Satın Al

Üst Alt