yabancı cfw!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wwwcomtr

wwwcomtr

Üye
    Konu Sahibi
yabancı cfw!!!
Öncelikle herkese merhaba

Buldugum bir yabancı cfw var ingilizce cok stabil ve degisik geldi bana bu cfwyi bana türkçelestirirseniz sevinirim.Simdiden sağolun :)

u_cosar

u_cosar

Üye
türkçe dil yükleyebilirsin diye biliyorum hatta nokia firmware editor yapıyor diye biliyor.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
türkçeleştirilirse bir takıma problemler çıkacaktır ya ing. Kullan ya da türk cfwlerine devam et

wwwcomtr

wwwcomtr

Üye
    Konu Sahibi
işte o türkçe dosyasını bulamıyorum elinde olan varsa o dosyayı bana biri atsada olur :)

---------- Eklendi @ 23:14:21 ---------- Yazıldı @ 23:13:19 ----------

türkçeleştirilirse bir takıma problemler çıkacaktır ya ing. Kullan ya da türk cfwlerine devam et

hımm ingilizce kullanırımda su saat benim kafamı karıstırıyor pm,am falan olan onu düzeltcek bisey varmı peki?

Atacan-

Atacan-

Üye
pm am yerini saat ayarlarından 24 saat seçeneğine almalısın.İngilizce olsa bile değiştiriliyor 24 saat ayarına alınıyor.

xhelalim

xhelalim

Üye
bu cfw yi kurdum gercekten super hem hızlı hem 5 farklı menu ceşidi var rambo bu cfw yi turkceleştirip forumda paylaşırmısınız gercekten harika bi fw

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Türkçeleştirme çalışmaları yapmıyorum.

xhelalim

xhelalim

Üye
bu sadece bi talep rambo_ft gunlerce aylarca fw icin ugrasiyorsunuz sagolun fakat bunu turkcelestirmek sizin icin zor olmasa gerek. Yinede tesekkurler.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
bu sadece bi talep rambo_ft gunlerce aylarca fw icin ugrasiyorsunuz sagolun fakat bunu turkcelestirmek sizin icin zor olmasa gerek. Yinede tesekkurler.

Elimde 5800 olmayınca da olmuyor :s

kollayan

kollayan

Üye
wwwcomtr ben bu Cfw' tele jaflamaya baya uğraştım atıyorsun telefon açılıyor PalikOn açılış ekranı geliyor telefon tekrar kapanıyor. Core ve uda dosyalarını değiştirdim tele attım tel gayet güzel açıldı cfw da güzel. Ama Cfw da yer yok türkçe dili yükledim yer kalmadı ing dili ve ses dosyalarını felan sildim yer açtım.Tele attım aynı hata tekrarladı bende uğraşmadım. Ama aynı sitedeki bu Cfw türkçeleştirdim hiç bir sorun yok ama PalikOn kadar güzel değilll.

---------- Eklendi @ 21:34:25 ---------- Yazıldı @ 21:13:15 ----------

Kabız civcivin dediği gibi bir takım sorunlar çıkabilir ama ben cfw 5 dk bile kullanmadım.. :) sadece deneme amaçlı yaptım.

wwwcomtr

wwwcomtr

Üye
    Konu Sahibi
hmm... bende yeni tema attım tele öle kullanıyorum :) kaliteli oldu hem hızlı hemde adam güzel programlar atmıs hele o utilies ve social diye klasör düsünmesi güzel olmus ikonlarda güzel :) benim sayemde gördüyseniz bu cfw yi yapan yerine ben güle güle kullanın diyorum :)

kollayan

kollayan

Üye
evet ben senin sayende gördüm. Ee o zaman kolay gelsin başarılarının devamını diliyorum. :D

xhelalim

xhelalim

Üye
turkcelestiren olursa palikonu kullanacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt