• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Yabancı Bir Parça ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaptan_75

Üye
    Konu Sahibi
Yabancı Bir Parça ???
Merhaba Arkadaşlar

Yabancı Bir Parça Ama Başı Kemençe İle Başlıyo. Bu Şarkıyı Bulabilirmisinizi?

Symrana

Üye
biraz daha ayirt edici özellik yokmu ?

kaptan_75

Üye
    Konu Sahibi
valla hocam başı kemençe + pop tarzı birşey çalıyordu. yabancı şarkı ama çok hoşuma gitti

KuSurSuz^Kinq*

KuSurSuz^Kinq*

Üye
Maşalllah Cok Ayırt Edici Özellik Olmuş Cok Büyük Başarı Arkadaşım Kemence+Pop 1000 Tane Sayabilirim Sana Ama Bana Biraz Ayırt Edici Özellik Lazım Mesela Nota veya Kelimelerini

murat2414

Üye
arkadaş gene biraz ayırt edici özellik söylemiş başka bir forumda da böyle bir konu vardı ayenn söyle yazıyordu
-arkadaşlar bir şarkı var tam dinlemedim ama çok güzeldi adını ve sözlerini bilmiyorum onu bana bulabilir misiniz :)

kaptan_75

Üye
    Konu Sahibi
Valla Hocam İsmini bilsem ben bulurum fakat başka ayırt edici özellik şu an aklıma gelmiyo

Revengeful

Emekli Yönetici
hiçmi söz hatırlamıyorsun

kaptan_75

Üye
    Konu Sahibi
valla hocam bi erkek söylüyor. romantik bir şarkı :)

KuSurSuz^Kinq*

KuSurSuz^Kinq*

Üye
Elimizden Birşey Gelmez bu Konu Böyle Gider En Azında 2 veya 3 Kelime Söylesene En Azından Bulma Şansımız %30 !

kaptan_75

Üye
    Konu Sahibi
hee I am başı bu şekil başlıyo yanlış hatırlamıyorsam

bassbatu

Üye
aleksandr rybak eurovision diye google'da arat kesin bulursun

lion_2

Üye
arkadaş 2009 eurovision birinci olan şarkıyı söylüyor galiba Alexander Rybak söylüyor şarkının adı Fairytale

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt