SMS YAATA SMS Premium v1.10.0 build 5177 [Apk](16.10.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
YAATA SMS Premium v1.10.0 build 5177 [Apk](16.10.2015)




İNDİRME LİNKİ




İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Android 4.1 veya üstü gerektirir. YAATA Android gerçek ruhu etkilenir. Bu sunabileceği çok şey vardır, bir SMS / MMS uygulaması. Sen özelleştirmek ve mükemmel uygulama sizin tanımı için bu uygulamayı yapılandırabilirsiniz. YAATA SMS güvenilir çok güçlü ve uygulama hızı başka bir düzeyde olduğunu. Hatta bu uygulamanın tüm ilginç özellikleri ile uygulama boyutu 3MB altında sunmak zorundadır. Bu SMS uygulaması kullanımı çok kolaydır ve bir acemi temel bir kullanıcı için dilek ve nihai geek ihtiyaçlarını karşılamaktadır.



SMS / MMS
· göndermek ve fotoğraflar, videolar, ses, vCard, GIF ve YAATA ihtiyaç taşıyıcıları için WiFi üzerinden MMS desteği almak da dahil olmak üzere ancak bunlarla sınırlı Tam bir multimedya desteği!
SMS ve MMS hem · İletim raporları seçenek teslim zaman kazanmak için.
· Sohbetler Grubu
· Gecikmeli Gönder
· Kargo Tarifeli Mesaj
· Dönüşüm sms mms
· Arşiv
· Kara Liste (Premium)
· Otomatik ilet (Premium)
· VoiceMail (Premium)
· Kopyala ve yapıştır Seçim Metin
mesajı balonunu oynamak için seçenekler çok sayıda.
· Konfigürasyon yedekleme ve geri yükleme
· Ton keşfetmek ve daha !! eklenecek Seçenekler Hızlı Arama masaüstü widget · 3 Farklı stilleri Pin · İletişim FAB sekmesi · hızlı bildirim gölge hazırlanması (3 favori kişileri) · Favori kişiler, yeni bir mesaj oluştururken görüntülenir. · Uzun basın simgesi hızlı görüntüleri eklemek için eklenmiş. Ve daha fazlası! Daha hızlı yollar ile gelmek durumunda bir parçası hissediyorum! ;) Bildirimler · 3 stilleri hızlı tepki · Heads Sohbet: Kilit ekranında görmek için yeteneği! Özelleştirilebilir ve yapılandırılabilir seçenekleri bol olan (bazı seçenekler kafaları yüksek kalitede sohbet) · pencere açılır: Yine, yetenek yapılandırılabilir seçenekleri ile kilit ekranı görmek için. (Yani, sınır mesajları, boyutu pop-up yakın sonra sevk ve daha fazla) · bir pencere basit iletişim · Özel Titreşimler · LED renkleri ve göz kırpma sıklığını özelleştirmek için yeteneği · kayıp mesajlar için hatırladı Tekrar · Değiştirilebilir Payları Swipe Gölge bildirim bildirimlerini hiçbir sayısal adresi ve bilinmeyen gönderenler ayarlamak için yeteneği. ekranı !!! ve daha fazla olduğunda •, müzik dinlerken çağrılarda, haberdar olmak istiyorum nasıl kurulması bireysel kişileri Özelleştirme · Bildirimler · Sesleri özel titreşim, hızlı tepki stilleri, LED renkli ve frekans, simge ve durum çubuğu yanıp sönen. · Bakın & hissedin · kabarcık renk gönderilen ve alınan, avatar eylem renk çubuğunu başvurun ve renk ve metin boyutu, belirli bir konuşma değiştirilebilir. · Yine çok kendiniz görmek için !! Look & hissedin · Konular !! · Işık, Karanlık, siyah, kart tabanlı ve rasgele paleti (ki onlar renkleri gelişmiş ayarları kendi renk paleti oluşturmak ve / veya sıfırlamak için yeteneği var) · özelleştirilebilir kontak fotoğraf (boyut, şekil, renk ...), yazı tipleri (boyut, renk seçenekleri ile kendi temanızı oluşturun mesajı kabarcıklar) kalın (renkler, stiller, canlandırma), renk çubuğunun eylem ve renkleri ve arka plan renkleri konuşma listesini değiştirme yeteneği YAATA özelleştirmek için birkaç yolu vardır. · Diğer ... · konuşmalar listesinde tarihe göre Grup tartışmaları (Bugün, Dün, iki gün önce ...) · damgası seçenekleri · Filtre Seçeneği (mms konuşma arama göndermek, almak, tarih, metin ve diğer formları. · Para Değiştirme farklı günlerde göstermek için tokatlamak konuşmaları listesinde eylemleri (tokatlamak sohbet kafa oluşturmak, silmek, arşiv, sessizlik, çağrı yanıtlamak için) etkinleştirmek veya devre dışı yeteneğiklavyeyi gizlemek için seçenekleri etkinleştirmek veya devre dışı bırakmak için yeteneği Eğer taşıdığınızda, gizlemek editörü, vb nakliye sonra klavyeye yakın taşımak için
 
Son düzenleme:


jkr80

jkr80

Üye
Çok uzundu okumadim bi iki aydır kullanıyorum güzel bir uygulama
 
Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
versiyon ve konu başlığı güncellendi
 
Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
versiyon ve konu başlığı güncellenmiştir
 
Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
güncellendi
 


Üst Alt