yaardııım

Sponsorlu Bağlantılar

sefa250

Üye
    Konu Sahibi
yaardııım
orjinal spot samsung galaxy s3 denile tlf nun bütün özellikleri gerçeğiyle aynı mı? Bi sorun çıkar mi? Almalımıyim sizce?

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
bunu sorman bile hata tabiki hayır genellikle spotların hafızası 2 yada 4 gb oluyo ekrnaın amoled olmuyo ki bunlar genelde dogu sınırımızdan gelen telefonlar

bllhlskr

bllhlskr

Üye
spot nedir bi onu öğren spot yurt dışından getirilip imei atılmış telefondur ve orjinaldir yani greydir herşey orjinal ama garantisi yok

The Shadow

The Shadow

Üye
spot nedir bi onu öğren spot yurt dışından getirilip imei atılmış telefondur ve orjinaldir yani greydir herşey orjinal ama garantisi yok
yurtdışından getirildiği için ne gibi değişiklikler yapıldığını bilemezsin hafızası azaltılmış olabilir boş boş konuşma

bllhlskr

bllhlskr

Üye

yurtdışından getirildiği için ne gibi değişiklikler yapıldığını bilemezsin hafızası azaltılmış olabilir boş boş konuşma
orjinal bir telefonun hafızasını azaltamazsın telefon orjinaldir ve sadece garantisi yoktur buna grey ve spot denir tabiki dolandırıcıları saymıyorum onlar spot diye çakma telefon satıyorlar

sefa250

Üye
    Konu Sahibi
ben gerceginide gordum spot denilenide baktıgım kadarıyla özellikleri aynıydı

- - - Eklendi - - -

androidinde sorun oluyo mu???

The Shadow

The Shadow

Üye
orjinal bir telefonun hafızasını azaltamazsın telefon orjinaldir ve sadece garantisi yoktur buna grey ve spot denir tabiki dolandırıcıları saymıyorum onlar spot diye çakma telefon satıyorlar

Belki olabilir ama bu sorunun kesin bir cevabi yok :)

sefa250

Üye
    Konu Sahibi
androidinde sorun olur mu

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
ne kadar cok bilmis var bizde spotun icindeyiz bi senedr s3 750 satiolardi dguda amoled ekran tamm surum ayni hafiza 4 gb ti kamera 5 ti a nyse bzailari cok zeki oldgu icin uyarmaya gerek yok cnki gerekli kisiler var

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
monteboy

monteboy

Üye
ne kadar cok bilmis var bizde spotun icindeyiz bi senedr s3 750 satiolardi dguda amoled ekran tamm surum ayni hafiza 4 gb ti kamera 5 ti a nyse bzailari cok zeki oldgu icin uyarmaya gerek yok cnki gerekli kisiler var
sattığın maldan haberin yok heralde, samsungun üretmediği çakma telefon satıyormuşsunuz. ya bir düşünsene sen bu adamların yaptığı özellikleri nasıl kısabilirsin? benim aklım almıyor sen bir cevap ver

• Beğen
Tepkiler: bllhlskr
Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
tamm tamm zekisiniz siz oldumu mutlumusun sevindim mutlu oldguna

sefa250

Üye
    Konu Sahibi
Ben aldm bu tlfnu hicbi sorn yok

Takipçi Satın Al

Üst Alt