Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yaardııım
Sponsorlu Bağlantılar
sefa250
Üye
Konu Sahibi
yaardııım
orjinal spot samsung galaxy s3 denile tlf nun bütün özellikleri gerçeğiyle aynı mı? Bi sorun çıkar mi? Almalımıyim sizce?
Ottoman Slap
Üye
bunu sorman bile hata tabiki hayır genellikle spotların hafızası 2 yada 4 gb oluyo ekrnaın amoled olmuyo ki bunlar genelde dogu sınırımızdan gelen telefonlar
bllhlskr
Üye
spot nedir bi onu öğren spot yurt dışından getirilip imei atılmış telefondur ve orjinaldir yani greydir herşey orjinal ama garantisi yok
orjinal bir telefonun hafızasını azaltamazsın telefon orjinaldir ve sadece garantisi yoktur buna grey ve spot denir tabiki dolandırıcıları saymıyorum onlar spot diye çakma telefon satıyorlar
sefa250
Üye
Konu Sahibi
ben gerceginide gordum spot denilenide baktıgım kadarıyla özellikleri aynıydı
orjinal bir telefonun hafızasını azaltamazsın telefon orjinaldir ve sadece garantisi yoktur buna grey ve spot denir tabiki dolandırıcıları saymıyorum onlar spot diye çakma telefon satıyorlar
ne kadar cok bilmis var bizde spotun icindeyiz bi senedr s3 750 satiolardi dguda amoled ekran tamm surum ayni hafiza 4 gb ti kamera 5 ti a nyse bzailari cok zeki oldgu icin uyarmaya gerek yok cnki gerekli kisiler var
ne kadar cok bilmis var bizde spotun icindeyiz bi senedr s3 750 satiolardi dguda amoled ekran tamm surum ayni hafiza 4 gb ti kamera 5 ti a nyse bzailari cok zeki oldgu icin uyarmaya gerek yok cnki gerekli kisiler var
sattığın maldan haberin yok heralde, samsungun üretmediği çakma telefon satıyormuşsunuz. ya bir düşünsene sen bu adamların yaptığı özellikleri nasıl kısabilirsin? benim aklım almıyor sen bir cevap ver
Ottoman Slap
Üye
tamm tamm zekisiniz siz oldumu mutlumusun sevindim mutlu oldguna