Ya Eskisi Gibi Aktif Olan Üyeleri İstiyorum Ben !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berlin Boleyn

bilal sen bide forumun yıllanmış şarapları diye bir konu aç
bizim içinde yeni yetmeler adlıbir konu
tatlıya bağlıyalım şu işi..

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ben büyük zevkle yaparım :) yetkilerini bana ver iki dakkaya halledeyim :)
Şu sözünden sonra kendi mesajlarını da değiştiremeyen denetimli üyeler gurubuna alasım geldi seni Bilâl... Hoş değil bunlar.

Gambit

Gambit

Üye
Deli birisi vardı herşeye atlayan onun yorumlarını okumak zevk verirdi. Nerede gören var mı ?

thebora

Üye
bilal sen bide forumun yıllanmış şarapları diye bir konu aç
bizim içinde yeni yetmeler adlıbir konu
tatlıya bağlıyalım şu işi..

yeni yetme yada eski diye bir ayırım olmamalı tabiki:)önemli olan siteye katkı.her üyenin varlığı siteye aynı derecede katkı sağlar yeni olsun eski olsun...önemli olan dostluklar bence.

Berlin Boleyn

yeni yetme yada eski diye bir ayırım olmamalı tabiki:)önemli olan siteye katkı.her üyenin varlığı siteye aynı derecede katkı sağlar yeni olsun eski olsun...önemli olan dostluklar bence.

siteye katkı yapmaya çalışıyorum nacizhane

zaten ben bu konuya alındım..

bu konu açıldığına göre açan arkadaşa bişey ifade etmiyoruz demekki:D:D

halbuki eski dediklerinden daha yakınız ama bilemedim şimdi:)

Yasminozz

Yasminozz

Üye

her zaman ki ılımlı bora.. :)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
hadi ordan...

oldum olası kibar ve ılımlısındır...en azından ben öyle biliyodum... :ehe

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
siteye katkı yapmaya çalışıyorum nacizhane

zaten ben bu konuya alındım..

bu konu açıldığına göre açan arkadaşa bişey ifade etmiyoruz demekki:D:D

halbuki eski dediklerinden daha yakınız ama bilemedim şimdi:)

Kötek severmisin Gözde ?:ehe
ben genel anlamda konuştum , birey isimlerini dökmedim buraya :) istisnalar güzeldir :) sizleri seviyorum bir kaç kişi hariç ama bak yasminoz da biliyor beni , bende biliyorum onu , yani bu üyeler tekrar yorum yazsa konulara , hiç fena olmaz hani :) thebora da mesela:)

Sidretül Münteha

Üye
Ben de birçok şey istiyorum ama olmuyor ...
Mecburen katlanıyoruz ...
İlk Geldiğim Günler Neydi Yaa :D

Zibidi de O Zamanlar Çok Takılıyordu Harbi :D
Enesle Hep Dalaşırdım Oyun Bölümünde :D
Ömer de Vardı Allah'ım Ne Gülerdik :D

Bözek De Vardı :) 3-4 Kişi Daha Vardı :D
Ata da Aktifti Adem de Forumdan Giden Bi İki Arkadaşta Aktifti
Süperdii O Zamanlar Ya.

Eskiler Gelmez Diyorum Bilalcik :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Evet Melek güzel günlerdi ... Benim suyum ısınmış artık o günler gelmeyecek ...!

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Maziye takılmamak lazım... Geçmiş geçmişte kaldı... Bugüne daha da önemlisi geleceğe bakmak lazım. Her dönemim farklı güzellikleri, farklı tatları olur.

Berlin Boleyn

çokonatın tadı bambaşkaydı. kuzen eskileri en kıymetli kazaklardı. bu kadar kokulmuyordu, 7 günde 1'e rağmen. yapılan son değerlendirmelere göre ege bölgesi açık, izmir 32 dereceydi. mazot püskürtürdü buca belediyesi yazları, karpuza konmasın diye sinekler. polat icat olmamış, sertlik bozulmamıştı hasan ağa bahçesinde abiler ağzından öpüyordu kızları. öff ne biçim de kokuyordu konakta deniz. fuarda gezerken yorulmuyordu hiç insan, sihirli aynalardan kafanın yamulduğunu görmek ne kadar da komikti ve ne kadar da tatlıydı gevreğimiz. sezen aksu gülümse'yordu, süleyman hep başbakan. troleybusların boynuzuydu tek gerçek kahraman.
sonra birileri büyüdü, sonra birileri öldü, sonra birileri gitti, sonra birileri geldi, sonra dönenler ve dönmeyenler.. birileri büyüdü ve kirlendi dünya.. sonra biz büyüyemedik..yine de kirlendik. yara izlerini kaldır at, geriye ne kalmıştı ki çocukluktan.
suç sende artık he-man. çok çok çok çok çokonat.

:op:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
:ağlarım:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
™ мγdяєaм;1804227' Alıntı:
Ata'nın başka işleri var şu an forumda :)
Takılırım yine bir dönemliğine oyunlara :gul:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt