ya çok sorum var, çok konu var arada kaynıyor bi yardım edin lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

trontr

Üye
    Konu Sahibi
ya çok sorum var, çok konu var arada kaynıyor bi yardım edin lütfen
Merhabalar öncelikle.
c7 charcoal black (059B534) kullanıyoum.
Telefonum daha önce hiç flashlanmadı, herhangi bir format türü atılmadı.

1)*#0000# yapıp güncelleştirmeleri kontrol et dediğimde güncelleştirme yok diyor. Ama araçlar/yazılım güncellemedengidiğimde C7 için program güncellemesi çıkıyor o da sadece PC ile güncelleme diyor. Bu sizde de böyle mi??

2)PC ile güncellemeyip navifirmden production external kısmından euro2_turkey fw sini indirirsem ve flashlarsam normal güncellemeden bir farkı olur mu?

3)Navifirmden dosyaları indirdim 8 tane dosya geldi bu sayı doğru mu?

4)Phonix in hangi versiyonunu kurmam gerekiyor?

5)Güncelleme yapmadan önce temizlik yapmayı düşünüyorum , Depo hafızasını nasıl tamamen biçimlendiririm. C: hafızasını nasıl biçimlendiririm? (sanırım 3 tuşla atılan format oluyor bu onu da bi kısaca anlatırsanız sevinirim.)

Bunları cevaplandırısanız sevinirim ve ayrıca dikkat etmem gereken şeyler varsa yazın çok takip edemedim forumu çok hızlı gelişti herşey.

-omer-

-omer-

Üye
1) yüksek boyutlu dosyları pc ile güncelle der bu normal
2)hayır kesinlikle olmaz hatta cogu insana göre phoenixle flashlamak ovi flashlamaktan daha güvenli
3)Evet 8 sayısı doğru
4)bende 2011 olması lazım ama bi fikrim yok acıkcası. :(
5) ben annayı kurudktan sonra *#7370# yaparak hard format attım( hard format oldgndan emin degilm ama neyse) hersey silindi programlar dahil.

DİPnot: Ben phoenix ile önce hollanda annası kurdum sonra tr dosylarıyla tekrar flashladm

trontr

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim 7370 güzel bişiye benziyor. bi de şu 3 tuşu örensem

-omer-

-omer-

Üye
ses azaltma tuşu kamera tusu vede menü tusu ama ben denedm hiç bişey olmadı :)

trontr

Üye
    Konu Sahibi
ben örendim kardeş. Telefon kapalıyken sırasıyla menu tusu onu kaldırmadan kamera onu da kaldırmadan ses azaltma onu da kaldırmadan telefonu açıcan :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt