Ya bu belle ne zaman gelcek?!?!?!?!?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ka2000dir

ka2000dir

Üye
    Konu Sahibi
Ya bu belle ne zaman gelcek?!?!?!?!?
ya nokiada çalışan veya bu konuda bilgisi olan varmı yoksa umudumu kescem

Quaresma53

Quaresma53

Üye
bizde merakla bekliyoruz arkadaşım ...

kazım61061

kazım61061

Üye
evet arkadasım bı sen deılsın bunu merak eden herkes cok meraklı ama anladıgım kadrıyla bı problem var n8 ıcın 25 .07 uzrıne bellle yuklemıyor zaten nokıa bu orjınal belleyı yaynlasa nasıl yukluycez onuda bılmıyom ...

lewent2020

lewent2020

Üye
bence bekleyenler boşuna bekler çün kü annada gördük nokia nın fiyaskosunu,5.dünya ülkelerine anna yayınlanırken türkiyede yok sunucu problemi yok QT sorunuiyok dil sorunu millet perişan oldu ve hala sürünüyor annayı yükleyenler.bence hiç düşünmeyin adı sızdırılma olsun,şundan bundan alınma olsun forumlardaki belleyi yükleyin geçin.hack yapılmış bellelerde sıfır sorun var desek yeridir.dediğim gibi elinizi kolunuzu korkak tutmayın geçin belleye,zaten orjinali çıksa anna gibi olur kanımca...

• Beğen
Tepkiler: iatis
hizan

hizan

Üye
evet arkadasım bı sen deılsın bunu merak eden herkes cok meraklı ama anladıgım kadrıyla bı problem var n8 ıcın 25 .07 uzrıne bellle yuklemıyor zaten nokıa bu orjınal belleyı yaynlasa nasıl yukluycez onuda bılmıyom ...

nasıl yüklemiyor bal gibi yüklüyor.

ben v.025 üzerine belleyi çok yükledim.

Quaresma53

Quaresma53

Üye
annada suan zerre sorun yok nokiayi bekleyn orjinal guncellemeden sasmayin...

iatis

iatis

Üye
bence bekleyenler boşuna bekler çün kü annada gördük nokia nın fiyaskosunu,5.dünya ülkelerine anna yayınlanırken türkiyede yok sunucu problemi yok QT sorunuiyok dil sorunu millet perişan oldu ve hala sürünüyor annayı yükleyenler.bence hiç düşünmeyin adı sızdırılma olsun,şundan bundan alınma olsun forumlardaki belleyi yükleyin geçin.hack yapılmış bellelerde sıfır sorun var desek yeridir.dediğim gibi elinizi kolunuzu korkak tutmayın geçin belleye,zaten orjinali çıksa anna gibi olur kanımca...
Doğru söze ne denir..Bende belleyi yeni yükledim.Gerçekten bu güne kadar beklediğime pişman oldum.Çok güzel olmuş arkadaşlar.Yüklemenizi tavsiye ederim( N8 ):yuru

SilentOne

SilentOne

Üye
n8imiz olsada yüklesek

DEJAVU1980

Üye
anna nın çıkalı kaç gün olduda belle yi bekliyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt