Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya bır allah'ın kulu yardım etsın ya yuh kacıncıya acıom yardım ya
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
golge9
Üye
Konu Sahibi
Ya bır allah'ın kulu yardım etsın ya yuh kacıncıya acıom yardım ya
ARKDASLAR BENDE SAMSUNG GT-5603 VAR AMA FACEBOOKTAKI VİDEOLARI ACMIYOR BUNUN NEDEDİ NEDİR FLASH ARADIM BULAMADIM VARSA LUTFEN YARDIM EDIN BIR YARDIM SEVER KACINCIYA MESAJ CEKIYORUM TIK YOK
' KalendeR '
Üye
Ne flashı?Telefonun face den ındırdıgın vıdeoları mı ızletmıyor?Eger oyleyse ındırdıgın formatı telefonda okunabılcek bır sormata donusturmeslın yanı mpg ye
golge9
Üye
Konu Sahibi
ya arkdasında acmıyordu flash get ındırmıs acılıo sımdı bu mph ısı nasıl olcak
karizmamuzik
Üye
arkadasım hangi formatta indiriyosun allah bilir telefonunun okuyacagı formata cevir sorun düzelir
golge9
Üye
Konu Sahibi
sadıclarım cevırme ısı tmm dosya turu ffs mı ne ole bı sey ama cevırme dıe bır sey yok ne ayarlardan nede bı yerden bı yardım edın ya varya cennetlık olcak bana yol gosteren
' KalendeR '
Üye
Bak kardeşim,internette çeşitli format dönüştürücü programlar var bunlardan birini indir,mesela süper adlı dönüştürücü programı indir ve onu telefonun okuyacabılecegı bı moda cevır boylece telefonun okur.Anlamam dıyosan o vıdeoyu bır sıteye uploadla buraya lınkınıkoy ben alım donusturum verım sana
Amedly Fatih
Kapalı Hesap
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hayırlı ugurlu olsun kardesım
tyrexus
Üye
Arkadaşım eğer cep telefonundan internete girerek bu videoları izlemek istiyorsan, telefon tarayıcıları arasında bir tek Bolt browser bu imkanı veriyor. Örneğin ben telefonumda Bolt ile youtube videolarını rahatlıkla izliyorum. İndir, kur ve bir dene istersen.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
cannnnner
Üye
arkadaşım skyfire indir ve kur teline. kesin çözümdür. aynı sorun benm omniada vardı. flasıda yüklemiştim genede izleyememiştim. ama skyfire ilaç gibi geldi
baranas
Üye
sk fire ile wireless kulanılıyomu kullanılıyosa tüm videolar izleniyomu
arkadaşım skyfire indir ve kur teline. kesin çözümdür. aynı sorun benm omniada vardı. flasıda yüklemiştim genede izleyememiştim. ama skyfire gibi geldi